Reacties voor: Gelekte releasenotes verklappen nieuwe functies macOS 10.13.4, maar één functie ontbreekt

Apple lijkt per ongeluk de releasenotes van macOS High Sierra 10.13.4 gelekt te hebben. Deze releasenotes maken melding van enkele nieuwe functies, maar gek genoeg wordt Berichten in iCloud niet vermeld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Als ik in de Mac App Store ga kijken bij de update en klik op “meer” dan zie die zogenaamde release notes zelfs in het Nederlands.

  2. Geen paniek, functie werkt gewoon.

  3. Zou me niks verwonderen als het weer uitgesteld wordt. Apple is nog altijd heel slecht in het uitrollen en onderhouden van cloud services. Als ik zie hoe mijn eigen berichten elke dag opnieuw in de verkeerde volgorde staan, hou ik mijn hart vast. Denk dat ze beseffen dat ze met iMessage niet mogen falen en dus wachten ze tot het echt op punt staat.

  4. @Jan Willem: Maar ik zie de schakelaar niet meer op de Mac.

  5. @Hans: Toch gevonden. Hij zit bij accounts en niet in iCloud preferences.

  6. Zit ik me daar jullie stuk te lezen met de vraag of ik nou gek word staat er aan het eind dat het inderdaad bij de beta versies gewoon wel aanwezig is. Beetje misleidende kop en verhaal wat aan het eind dan toch weer niet zo blijkt te zijn?

  7. Onvoorstelbaar. In sept/okt aankondigen en gewoon een half jaar later nog niet werkend hebben. Volgende OS versie is al bijna bekend…gaan ze het daar nog een keer in aankondigen?

    Serieus…met alles wat er gebeurd is, alles wat nu nog speelt, features die achter blijven, een volgend potentieel saaie upgrade van iOS in het vooruitzicht word ik onderhand moe van die saaie functies. Ik heb nog wel een hele waslijst! Maar we zullen wel weer een baggerbak van die klote emoji’s krijgen…zucht…oh ja en natuurlijk niet te vergeten new and exiting watch faces. Tim maakt Apple echt kapot. Die mooie verkoopcijfers die duren niet eeuwig als je zo doorgaat…vraag maar aan Kodak, IBM, BlockBuster, blackberry, nokia, etc…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.