HomePod zwart

Reacties voor: Wanneer komt de nieuwe grotere HomePod uit? Dit is wat we nu weten

Volgens meerdere bronnen werkt Apple aan een nieuwe grotere HomePod. Maar wanneer verschijnt deze HomePod 2 (of HomePod Max)? Dit is wat we weten over de release van een nieuwe grotere HomePod 2.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wie weet een bedrijf die HomePod repareert? De mijne doet niks meer. Geen mogelijkheid om in het apparaat te komen. Nooit door  in Nederland verkocht dus doen ze er ook niets aan. Op internet lees ik dat slechte diodes zijn gebruikt.

  2. Ik zou geen bezwaar hebben tegen een herstart met een vernieuwde Homepod. De reden dat ik nu een mini heb, is alleen maar omdat ik weigerde om Engels tegen zo’n ding te spreken. Voor de WAF deed het ook al niet veel.

    Maar het geluid van de OG is superieur en ik verwacht dat dat terugkomt in de nieuwe versie.

  3. Een nieuwe grote Homepod tegen een lagere prijs lijkt mij erg onwaarschijnlijk gezien de andere prijzen van de productlijn. Gezien alle prijsstijgingen en inflatie zou het mij niet verbazen als een nieuwe grote Homepod boven de 400€ gaat kosten.

  4. @Karst: Even een afspraak maken bij Apple in Duitsland voor een reparatie. Misschien kan je ‘m zelfs opsturen

  5. @Appeltje: dan zal er weinig verkocht worden denk ik. Een prijs voor 150.175 lijkt me iets logischer ze hebben natuurlijk ook veel concurrentie. Maar we wachten het af

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.