Reacties voor: Nieuwe versie Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader geschikt voor snelladen Apple Watch

Belkin heeft een nieuwe versie van haar populaire 3-in-1 MagSafe-lader aangekondigd. De nieuwe variant is ook geschikt voor het snelladen van de Apple Watch Series 7. De overige specificaties zijn gelijk gebleven.

Reacties: 14 reacties

  1. Zucht……dan maar volgende maand het totaal pakket maar in 1 keer halen met de 3 in 1 lader en een HomePod mini op het nacht kastje

  2. Origineel geplaatst door Thomas
    Zucht……dan maar volgende maand het totaal pakket maar in 1 keer halen met de 3 in 1 lader en een HomePod mini op het nacht kastje

    jij verwacht dat Apple binnenkort de HomePod in NL gaat verkopen? Glas halfvol type..

  3. Origineel geplaatst door Thomas
    Zucht……dan maar volgende maand het totaal pakket maar in 1 keer halen met de 3 in 1 lader en een HomePod mini op het nacht kastje

    Origineel geplaatst door Karst
    Jij verwacht dat Apple binnenkort de HomePod in NL gaat verkopen? Glas halfvol type..

    Belsimpel heeft al aangegeven dat ze de verkoop binnenkort gaan starten. Importeren is ook een optie. Beetje breder kijken is altijd handig.

  4. De grote vraag is: werkt de houder ook als je een silicone hoes om je iPhone hebt? Ik verwacht van niet. 😬

  5. Ik gebruik sinds een paar weken een soortgelijke lader van aliexpress. Echt een topding voor nog geen 15 euro. Laad super op en is gewoon te gebruiken met siliconenhoes.

  6. Sinds gister de release via Apple.com. (USA). Nu nog wachten voor NL…

  7. Weet iemand wanneer deze in NL te verkrijgen is?

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt na release van de oplader.

  9. @Opblaashaas: Ik hoop niet dat je deze troep op je nachtkastje hebt staan! Zeer brandgevaarlijke rommel zonder Kemakeur!

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. Ik heb ‘m binnen! Gekregen voor m’n verjaardag! Het is echt een kwalitatief zeer goede lader met mega sterke magneet.

    Ik heb een Spigen ultra Hybrid met MagSafe hoesje en het kan niet missen om m’n iPhone 12 Pro goed op de lader te “hangen” hij klikt er echt op vast. En je ziet de MagSafe animatie op je scherm.

    Heel handig en chique om met deze oplader je telefoon (redelijk snel, veel sneller dan 5watt lader) Apple Watch en AirPods Pro tegelijk kunt opladen.

  12. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van nieuwe versie met snelladen op Apple Watch.

  13. Ik heb de vorige versie sinds vorig jaar, heb wel een iPhone 13 pro max en een Watch 7. Maar ga niet de nieuwe opnieuw aanschaffen .
    Daarvoor is die mij te duur maar het is wel een mooie en handige lader.

  14. Ik twijfel of ik de goede heb besteld 😭😂😁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.