Apollo app voor Reddit

Reacties voor: Geliefde Reddit-app Apollo stopt eind juni: onbetaalbaar geworden

Begin 2023 kondigde Reddit aan dat ze makers van third party-apps geld moeten gaan betalen. Dat zou het einde kunnen betekenen van de populaire app Apollo. Een bedrag van $20 miljoen per jaar is simpelweg niet op te brengen. De ontwikkelaar stopt ermee.

Reacties: 9 reacties

  1. De nieuwe tarieven gaan op 1 juli 2023 in. Ook mag er vanaf 5 juli geen “mature content” meer op Reddit worden gepost.

    Dit laatste klopt niet. Vanaf 5 juli kan “mature content” niet meer via de Data API (dus in bijv. Apollo) worden opgehaald. In de officiële reddit app en via de website zou het nog moeten blijven werken.

  2. Dit is toch echt belachelijk, zo ontzettend jammer dat Reddit graag van af wil van de third party-apps. Ik gebruik Apollo echt heel erg graag. Zou er alleen geen geld voor willen betalen om Reddit op die manier te moeten gebruiken.

  3. Origineel geplaatst door Giel
    Dit is toch echt belachelijk, zo ontzettend jammer dat Reddit graag van af wil van de third party-apps. Ik gebruik Apollo echt heel erg graag. Zou er alleen geen geld voor willen betalen om Reddit op die manier te moeten gebruiken.

    Dat Reddit inkomsten misloopt doordat men liever apps van derden gebruikt en daar wat aan wil doen dat begrijp ik en vind ik hun goedrecht. Alleen zou het slimmer zijn om dit in redelijkheid te doen en niet door derden onbetaalbare businessmodellen voor te schotelen.

    Ik gebruik ook al jaren Apollo, heb de app ooit eens gekocht toen de inkomsten naar een goed doel gingen (wat ook nog eens suggereert dat Selig geen graaier is). Maar met de hoeveelheid shit die ik lees over de officiële Reddit app zie ik mij eerder stoppen met Reddit dan dat ik die app ga gebruiken. Wat dan dus helemaal niks meer oplevert voor Reddit.

  4. (Red.) De ontwikkelaar heeft aangekondigd te gaan stoppen met Apollo.

  5. Reddit gaat, net zoals Twitter, de verkeerde kant op. Tijd om afscheid te nemen helaas.

  6. Zo zonde! Apollo is een fantastische app. Oproep aan iedereen met Apollo Ultra (zoals ik) om niet over te gaan tot restitutie.

    Onlangs kregen de makers van o.a Twitteriffic en Tweetbot hiermee ook een potentiële trap na.

  7. Origineel geplaatst door MB404
    Zo zonde! Apollo is een fantastische app. Oproep aan iedereen met Apollo Ultra (zoals ik) om niet over te gaan tot restitutie.

    Onlangs kregen de makers van o.a Twitteriffic en Tweetbot hiermee ook een potentiële trap na.

    Het zijn gewoon ondernemers, het is geen liefdadigheid.

  8. Dit artikel herinnerd mij er helaas aan dat er nog een zeer geliefde app binnenkort gaat stoppen omdat hij onbetaalbaar is geworden….(goede uitleg maar toch).
    Dat vind ik veel erger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.