Reacties voor: Deze reclamespot zet je iPhone zomaar in vliegtuigmodus

Deze reclamespot van Toyota maakt slim gebruik van de 'Hé Siri'-functie. Als de iPhone in een carkit zit, zet de reclamespot het toestel in vliegtuigstand - ongevraagd!

Reacties: 15 reacties

  1. Oftewel iedereen zet hè siri uit in Zweden

  2. Ironisch genoeg zal dit juist het tegenovergestelde doen.
    Mensen laten hun iPhone in een carkit om veiliger te rijden.
    Wanneer ze horen dat airplane mode aan gaat en ze dat niet willen zullen ze uit stress snel cancellen waardoor ze niet opletten op de weg.

  3. Zou voor mij averechts werken. Bij Siri verdwijnt m’n navigatie uit beeld. Bij vliegtuigmodus stopt m’n navigatie. En dan ga ik het proberen te fixen tijdens het rijden…

    Goede actie van Toyota.

  4. En deze reclame leidt je niet af tijdens het rijden? Als Siri ineens geactiveerd wordt terwijl je daar niet om vraagt? Idee is leuk, uitwerking…

  5. Die Zweden snappen het tenminste.
    Moesten ze hier ook doen.

  6. Die Zweden snappen het tenminste.
    Moeten ze hier ook doen.
    Of auto rijden, of met de iPhone spelen, niet beide tegelijk.

  7. Die Zweden snappen het tenminste.
    Moest ze hier ook doen.
    Of auto rijden, of met de iPhone spelen, maar niet beide tegelijk.

  8. XD

    Ik dacht nadat ik het filmpje had uitgekeken, dat mijn iPhone in vliegtuig modus ging.

  9. Zojuist een keer of tig geprobeerd. Niet een keer kwam ‘t fatsoenlijk door. Siri verstaat 9 van de 10 keer alleen “Please”.

    Daarna verstond Siri:
    “Please turn into a modem”

    Met de reactie:
    “That may be beyond my abilities at the moment.”

    Right… xD

  10. Dat kan al standaard bij Android via een app. Je kan profielen instellen waarbij het automatisch op airplane mode gaat als je gekoppeld met je carkit. Overigens weet ik niet wat dan een carkit voor nut heeft als je niet bereikbaar bent.

  11. Ik zet zelf mijn iPhone in ‘niet storen’ zodat ik in ieder geval geen notificaties meer zie, maar wel bereikbaar ben via mijn oortje. Gek genoeg blijven die notificaties verleidelijk om te bekijken, dus via ‘niet storen’ ben ik daar vanaf.

    Vliegtuigmodus gaat me wat ver en is onpraktisch als je navigeert via online kaarten zoals Google Maps of Apple Maps die gelijk onbruikbaar zijn.

    Origineel geplaatst door Yusuf
    Dat kan al standaard bij Android via een app. Je kan profielen instellen waarbij het automatisch op airplane mode gaat als je gekoppeld met je carkit. Overigens weet ik niet wat dan een carkit voor nut heeft als je niet bereikbaar bent.

    Eehhh …. navigatie, dus?

  12. Leuk zo’n filmpje kijken met je iPad ingeplugd 😉 twee keer komt Siri zelf op..!

  13. Als een reclamespotje kan bepalen of je in de auto zit of niet, om dan de iPhone in dat geval in plane te zetten… Wat kan dan nog meer allemaal door van die geinponums worden gedaan met mijn iphone buiten mij om?

    Nog los van de verontrustende ontwikkeling dat hier een overheid niet alleen regels stelt, maar er ook maar vast voor zorgt dat je in je privésfeer de vrijheid niet meer hebt je er niet aan te houden. Bijvoorbeeld omdat je bijrijder de iPhone bedient.

  14. Zweden is 1 van de weinige landen in de wereld waar je gewoon met je telefoon in je hand in de auto mag bellen, hoe serieus ben je dan

  15. Siri is er toch in het Zweeds ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.