Nieuwe-iPod-Kleuren

‘Nieuwe iPods volgende week verwacht, mogelijk grote update voor iPod touch’

De nieuwe iPods komen er aan: rond 14 juli zou Apple van plan zijn om de nieuw gekleurde iPod touch, iPod shuffle en iPod nano te introduceren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe-iPod-KleurenApple gaat de iPods in nieuwe kleuren begin volgende week introduceren, aldus bronnen van het Franse iGen. Rond 14 juli zou Apple de nieuwe iPods uitbrengen. De nieuwe iPods zijn nog niet officieel onthuld, maar doken recent op in een iTunes-update. Naast nieuwe kleuren is Apple mogelijk ook van plan om de iPod touch een 64-bits-processor te geven.

Nieuwe kleuren, A8-chip

De iTunes-update liet de iPod touch, iPod nano en iPod shuffle alledrie zien in nieuwe kleuren. Deze iPods zouden binnenkort verkrijgbaar zijn in het goud, blauw, roze en rood. Volgens iGen zou er echter nog meer op de planning staan. De iPod touch heeft in iTunes 12.2 een veel hoger versienummer – Apple is gesprongen van n78 naar n102. Dit kan wijzen op een grotere verandering dan alleen een nieuwe kleur. De website speculeert dat de iPod touch mogelijk wordt voorzien van een nieuwe processor, zoals de A8-chip van de iPhone 6 of de A7 van de iPhone 5s. Dat zou de iPod touch een stuk sneller maken.

De versienummers van andere iPods zijn veel minder extreem gewijzigd. De nieuwe iPod nano heeft als versienummer n31a in plaats van n31. De Shuffle gaat van n12b naar n12d. Dit doet vermoeden dat er weinig zal veranderen aan deze twee iPods.

Oudere iPods niet geschikt voor Apple Music

Op het moment ondersteunen de iPod shuffle en iPod nano geen Apple Music, net als de iPod Classic en iPod touch tot en met de vierde generatie. Hopelijk dat Apple hier een oplossing voor biedt met de nieuwe modellen. Lees hierover meer in het volgende artikel: Kun je Apple Music op een iPod gebruiken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2015, 19:00
Categorie Geruchten
Onderwerp ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.