apple banner yerba buena center

Eerste reclamebanners hangen al voor ‘Spring Forward’ evenement op 9 maart

Apple is begonnen met het aankleden van Yerba Buena Center in San Francisco met reclamebanners. Op 9 maart moet alles klaar zijn voor het Spring Forward event.

Nog maar een paar dagen, dan weten we meer details over de Apple Watch. Apple is ondertussen al druk bezig om een grote witte tent te bouwen achter het Yerba Buena Center in San Francisco. Maar ook aan de voorkant van het gebouw zijn de voorbereidingen in volle gang. Analist Ben Bajarin liep langs het gebouw en maakte onderstaande foto. Aan de banner met daarop het blaadje van een appel is te zien dat het om Apple gaat.

apple banner yerba buena center

De afbeelding komt overeen met de uitnodiging die Apple eerder stuurde. Uit die uitnodiging kun je verschillende dingen afleiden: ten eerste verwijst het naar het begin van de zomertijd, die in de Verenigde Staten al begin maart ingaat. Nederland volgt pas op 28 maart, waardoor het tijdsverschil met San Francisco tijdelijk geen 9 uur maar slechts 8 uur is. Dat is ook de reden waarom het evenement deze keer om 18:00 uur Nederlandse tijd begint en niet op de gebruikelijke tijd van 19:00 uur. Een verwijzing naar tijd heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat je op een horloge de tijd kunt aflezen.

Er is een livestream van het evenement, maar als je niet in staat bent om te kijken, kun je natuurlijk op iCulture alle actuele verslaggeving zien, met een overzicht van alle details die Apple aankondigt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2015, 22:14
Categorie Apple
Onderwerpen apple watch, event

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.