Reacties voor: Rechter beslist: iPhone blijft exclusief bij T-Mobile

De rechtbank in Hamburg heeft besloten dat de iPhone in Duitsland exclusief via T-Mobile aangeboden mag worden. De simlockvrije iPhone verdwijnt na drie weken weer uit de Duitse telefoonwinkels. Vodafone kan nog wel in beroep gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Jammer had gehoopt dat de uitspraak anders zou uitdraaien.

  2. Ik snap het probleem toch niet helemaal. Waarom wil iedereen een toestel dat simlock vrij is. Overstappen naar een provider kan zonder bijkomende kosten en met behoud van je nummer, dus dat kan het probleem niet zijn.

    Ik heb voor mijn iPhone nu bij Proximus ook een maandabbo afgesloten van 49 euro met onbeperkte datalimiet. Dit is iets waar je niet buiten kan. Als je dergelijk abbonnement niet neemt en je gebruikt je iPhone regelmatig om te surfen (wat je automatisch begint te doen door het gebruiksgemakt van safari in de iPhone), betaal je een veelvoud van een maandelijks abbonnement.

  3. balen, gelukkig is de franse iphone er nog

  4. Dat ding moet gewoon in Nederland komen en zo snel mogelijk!

  5. iPhone moet gewoon naar Nederland komen en dan bij Telfort of KPN! Enigste fatsoenlijke mobiele operator in Nederland.

  6. Op zich ben er ik wel blij mee, want, en zeg het als ik me vergis, maar de prijs van iPhone had wel eens een stuk hoger kunnen worden als T-Mobile verloren had.

  7. @bart, welk abbo heb jij afgesloten met Proximus? Want dat interesseert me wel! Heb je link naar het concrete abbo op de proximussite?

    Bedankt

  8. @ vincent. ik heb geen link, want ik heb getelefoneerd met proximus. nadat ik mijn iPhone had, heb ik ook gebeld en toe zei men dat ik best een abbo van 20 euro per maand zou nemen, waarbij ik 10u zou kunnen surfen. Wat men er niet bij zei was dat je met een datalimiet zit. Resultaat : een rekening van meer dan 700 euro !

    Dan heb ik teruggebeld om te zeggen dat dit niet echt was wat ik wou. Ik heb een heel vriendelijke dame aan de lijn gehad die mij zei dat het beter was dat ik een abbo van 49 euro zou nemen. onbeperkt is het niet echt, maar je limiet ligt op 2 GB per maand, want voor mij alleszins ruim voldoende is.

    Heb even gekeken op de site van proximus: dit no limit tarief staat hier :
    http://customer.proximus.be/nl/Mobile_Internet/MIE_Computer.html

    Het heeft wel betrekking op mobiel surfen via je laptop, maar dat zal denk ik geen verschil maken.

  9. Vraag blijft natuurlijk waarom iedereen staat te roepen dat de iPhone los moet verkocht worden. Ik wil alleen maar aantonen dat in de praktijk je zowieso op dezelfde formule zou uitkomen.

    Zodra de iPhone in Belgie zal zijn, zal ik de eerste zijn om een officiële versie aan te schaffen, gewoon opdat ik de voordelen niet zie van een simlockvrij toestel.

  10. Bartje dat is simpel hé… Mocht de iPhone uitkomen in België en ze werken alleen maar met Mobistar en het abo kost maandelijks 59€ en datalimiet is 500Mb. Vind je een simlocked toestel dan nog voordelig?

    Met een simlockvrij kan je bij proximus blijven, voor 49€ en tot 2Gb per maand spelen…

    En als het officieel simlockvrij is, zoals 749€ (F) en toen 999€ (D), dan kan je deze ook updaten en garantie hebben…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.