Reality Pro headset geel

Reacties voor: Zie jij deze Reality Pro-headset al op je hoofd zitten?

Apple is bezig met een mixed reality-headset, die wel eens de naam Reality Pro zou kunnen krijgen. Dit concept laat zien hoe zo'n headset eruit kan zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Prachtige concepten 👍🏻
    Maar 2 uur batterij en met zo’n prijs zie ik mij niet zo snel met een  bril op lopen.
    Ik hoop dat Apple ons kan verassen🤞🏻
    Misschien koop ik er dan wel één😃

  2. (Red.) Irrelevante opmerking. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Ik kan geen toepassing verzinnen waarvoor ik dit ding nodig zou hebben. Steek die 3k liever in iets anders, zonde van mijn geld. Misschien over 5 of 10 jaar pas nuttig.

  4. Origineel geplaatst door Steven
    Ik kan geen toepassing verzinnen waarvoor ik dit ding nodig zou hebben. Steek die 3k liever in iets anders, zonde van mijn geld. Misschien over 5 of 10 jaar pas nuttig.

    Dat werd gezegd over de iPod, iPhone, iPad en nu over de bril. Ik wacht nog even met mijn opmerkingen. Ik heb hele goede toepassingen gehoord zoals vergaderen met collega’s in een virtuele omgeving. Ook een goede toepassing voor op school.
    Tevens wil Apple hiervan leren voor de AR-bril. Dat is een interessante weg die Apple bewandeld.

  5. Met 3K wordt het een no go voor de meeste, ik gebruik nu een quest 2. Voor mij blijft dit voorlopig een blijvertje, ik gebruik hem nu al ruim een jaar. Ik hoop dat apple hem niet te gesloten houd, als dan de prijs en specs goed zijn zou het wel iets kunnen worden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.