Reacties voor: Quickdraw Cable: Lightning-kabel met handige magneet

De Quickdraw Cable is een Lightning-kabel voor de iPhone en iPad met een magneet. Hiermee klampt de kabel vast aan je bureau.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Staat op 15 pond, te laat…

  2. Ik helaas ook net te laat. Voor 14 euro had ik m wel willen hebben.

  3. met meer kans om onder stroom te komen staan? Dat hoor je nog wel eens, ik zelf heb een keer een redelijk harde schok gekregen via mijn 3gs lang geleden ( de ijzere rand antenne van de 3gs toen die aan de lader zat)

  4. Ik heb al jaren magneetjes aan mijn kabels zitten. Zo plak ik ze tegen mijn systeemkast van de pc, dan weet ik altijd precies waar ze zitten.

    Lang leve kleine magneetjes en secondenlijm!

  5. Geweldig, en de prijs valt ook erg mee. Een originele kabel is duurder. En dan krijg je hier wel een bijzonder kabeltje. Ik verwacht dat dit echt een hot item wordt op Kickstarter, als je ziet hoeveel al verkocht is binnen 2 dagen. Dan komen er dus ook lampjes in de kabel zodat je ziet of de accu nog wordt geladen (rood) of dat ie al vol is (groen).
    Ik heb er meteen 2 besteld, zo betaal ik dus maar 16,50 per stuk.
    En vergeet niet : Levenslange garantie !

  6. Top ga direct bestellen en niet duur… Originele kabel is duurder.

  7. Minimaal 5 maanden wachten, daag.

  8. Bij Fasttech.com koop je een perfect werkende en niet van echt te onderscheiden lightning kabel voor 1.5 euro incl. verzendkosten… Magneetjes vind je er ook spotgoedkoop. Enkel enkele weken geduld hebben vooraleer het hier in de bus valt.

  9. Wat toevallig, vandaag toegevoegd op dealextreme, een MFi gecertificeerde kabel voor ~€11.

  10. Ik zie het nut er niet van in

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.