Fruit Ninja-alternatief KingHunt is Apple’s gratis App van de Week

Het snijdspelletje KingHunt is door Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week. King Hunt heeft veel weg van het succesvolle Fruit Ninja.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Slicing game KingHunt iPhoneHet grote succes van Fruit Ninja ligt alweer een tijdje achter ons, maar ook vandaag voelen we er de gevolgen nog van. Niet alleen verscheen vanmorgen namelijk het spelletje Bonsai Slice: ook Apple’s App van de Week doet ons sterk denken aan Fruit Ninja. In het spelletje KingHunt snijd je door groente, fruit, potten, vissen en flink wat andere voorwerpen.


KingHunt laat je net als Fruit Ninja over het scherm swipen om van alles kapot te snijden, maar doet dit op een wat andere manier. Het is in KingHunt namelijk niet belangrijk dat je een hoge score haalt, maar dat je na het uitspelen van een level weer door kunt gaan met een nieuwe uitdaging. Eens in de zoveel levels krijg je nieuwe tegenstanders voor je kiezen, waardoor de game er net wat anders uitziet. Eind december zeiden we het volgende over KingHunt in een app-bespreking:

Hoe lang KingHunt je over het algemeen bezig houdt, is moeilijk te zeggen. Net als andere games van Mountain Sheep, voelt KingHunt vooral als een feelgood-spelletje voor tussendoor. Toch zijn er nu al 12 werelden, 110 missies en 100 beloningen om te sparen – en de ontwikkelaar heeft bovendien de reputatie haar games lang te voorzien van updates. Warm je vingertop alvast maar op: Fruit Ninja heeft een waardige vervanger gekregen.

Apple kiest in de avond van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week. Het is daarom aijk dat KingHunt in elk geval tot en met donderdag 1 mei gratis te downloaden zal zijn. Bedenk wel dat de in-app aankopen in de game nog steeds hun oude prijs hanteren.

Downloaden: KingHunt (gratis, was €0,89, in-app aankopen, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.