Zwarte iMac 2021

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple had prototype van 27-inch iMac in zwart’ (en nog twee andere prototypes)

Apple zou minstens drie prototypes van een nieuwe grote iMac gemaakt hebben, in verschillende configuraties. Eén van die modellen was een 27-inch variant met een zwarte behuizing. Maar waar blijft die grote nieuwe iMac?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het verschil tussen 24 en 27 inch is dan wel wat klein. Na de 24 inch zou ik dan liever een 30 of zelfs 32 inch zien.

  2. Origineel geplaatst door Robenroute
    Het verschil tussen 24 en 27 inch is dan wel wat klein. Na de 24 inch zou ik dan liever een 30 of zelfs 32 inch zien.

    Dat verschil was altijd toch al klein?
    Al ben ik het met je eens, 24/27 scheelt weinig qua schermgrootte…
    Nou gaat het qua afmetingen uiteindelijk wel gewoon om de behuizing, als een 32 scherm te groot wordt past hij wellicht niet meer op een gemiddeld bureau.
    (en dan kan 27 wel degelijk gewoon de beste optie zijn)

  3. Wat mij betreft is 24” echt net te klein om lekker op te werken, de oude 27” was net goed. Groter maakt het meer een soort video wall dan beeldscherm. Ik behoor dus tot de verward wachtende applefans die zich geen raad weet met het huidige aanbod. Ik wil 27” Apple set. Studio display dan maar? Maar wat is dan qua prestaties en prijs een Mac die niet te gek afwijkt van de iMac? Niet de Mac studio, die is voor mij over de top. Mac Mini M1 is alweer wat gedateerd, ik zou dan wel de opvolger van de huidige intel-versie willen… maar wanneer komt die eindelijk uit? En rustig tikt de inflatie verder mijn saldo af.

  4. Origineel geplaatst door Walden
    En rustig tikt de inflatie verder mijn saldo af.

    Tip; laat je geld niet op je bank staan… daar groeit het namelijk niet.
    Er zijn genoeg opties om dagelijks rente te krijgen over je inkomen.

  5. De tot nu toe gekende 27” imac had een kolos van een zwarte rand.
    Zoals het tegenwoordig mode is met dunne randjes ga je voor dezelfde omvang van “kast” met dunne randen kort tegen de 30” reële schermgrootte uitkomen denk ik.
    Qua object dat op het bureau staan zijn we er al enkele jaren aan gewend.

  6. De Mac Mini met M1 is een top apparaat voor weinig. De M2 versie zal daar niet veel aan verbeteren, dat is gewoon een overgeklokte M1, alleen de efficiency cores zijn veel beter maar daar heb je meer aan op de laptop. Dus mensen die op de 27” iMac wachten kunnen het beste bovengenoemde combinatie aanschaffen. Tenzij je professioneel video, foto of audio bewerking doet, dan komen de Studio en MacBook Pro in beeld.

  7. Sprak laatst nog in twee apple stores verkoopmedewerkers. De vraag naar de opvolger van de 27 inch iMac is de meest gestelde vraag die ze krijgen vertelden die me. Men stond zelf ook voor een raadsel waarom deze zolang uitblijft.
    De mac Studio is geen verkoophit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.