Reacties voor: Promotieplan voor iPhone 5S noemt A7-processor en 8-megapixelcamera

Een Chinees promotieplan voor de iPhone 5S bevat gedetailleerde specificaties en vergelijkingen met de iPhone 4, 4S en 5. Er zit een A7-chip en 8-megapixelcamera in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 55 reacties

  1. Dan lijkt het toch alsof de 4 en 4S als budgettelefoons te koop blijven. Hoe zit dat met die iPhone 5C?! Houdt Apple dan toch vast aan de oude schermformaten van 3,5 inch?

  2. Wat is er gewijzigd aan de lightning connector?

    8 megapixel cam f/2.0. Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels) toch een stepback in de ontwikkeling maar een diafragma van 2.0 is wel een goeie stap. ( in vergelijking met de F3.1 of F8.8 die instelbaar is bij de Samsung S4) Frontface cam is van 1.2 megapixel naar 2 megapixels gegaan.(meh had de galaxy S4 ook al)

    Beltijd is niet verbeterd tegenover de iphone 5 (wat me niet verbaast)

    Mijn conclusie; Deze voorlopige specs lopen minimaal een half jaar achter.

  3. Voor mij is het allemaal Chinees…

  4. Lekker innovatief , apple moet wakker worden geschud ze volgen de weg van nokia

  5. Wat zou in de een na laatste foto in de rode balk staan, en in het rood met de tekens onder de lighting stekker?

  6. Als Apple de Qualcomm the RF360 Front End Solution + WTR1625 transceiver gaat gebruiken in de iPhone 5S dan worden veertig (40) LTE banden ondersteund. Ook die van China Mobile.

    Sommige serieuze blogs suggereren dat dit het geval zal zijn.

  7. Origineel geplaatst door zilli
    Wat is er gewijzigd aan de lightning connector?8 megapixel cam f/2.0. Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels) toch een stepback in de ontwikkeling maar een diafragma van 2.0 is wel een goeie stap. ( in vergelijking met de F3.1 of F8.8 die instelbaar is bij de Samsung S4) Frontface cam is van 1.2 megapixel naar 2 megapixels gegaan.(meh had de galaxy S4 ook al)Beltijd is niet verbeterd tegenover de iphone 5 (wat me niet verbaast)Mijn conclusie; Deze voorlopige specs lopen minimaal een half jaar achter.

    Stop nou eens met die megapixels!!
    Het gaat er om dat hij mooiere foto’s maakt dan de concurrentie, wanneer je té veel megapixels gebruikt in verhouding met andere camera-onderdelen kunnen de foto’s er zelfs lelijker door worden.

    Niets ‘Step Back’. De foto’s zijn vast weer beter van kwaliteit dan de inmiddels oude S4…

    Laten we blij zijn dat Apple haar klanten niet enkel en alleen met de specs probeert te verleiden. Dát zou een ‘Step Back’ zijn.

  8. Geen 802.11ac?

  9. die 250 vs 225 is de standby tijd

    Origineel geplaatst door Jan
    Wat zou in de een na laatste foto in de rode balk staan, en in het rood met de tekens onder de lighting stekker?

    Standby tijd volgens mijn collega

  10. Stukje tekst tussen oordopjes en lichting kabel staat ook fingerprint scanner volgens mij Chinese collega 😉

  11. Er is ook iets gewijzigd aan de Lightning-connector

    Ik zie het niet. Wat dan?

    Hadden jullie de google-translate versie niet even kunnen plaatsen? Want dit is abracadabra. Oh, laat maar, die link naar ctechcn loopt al via translate – al zie ik daar niets staan over die lightning connector.

  12. Origineel geplaatst door Abs
    Stop nou eens met die megapixels!! Het gaat er om dat hij mooiere foto’s maakt dan de concurrentie, wanneer je té veel megapixels gebruikt in verhouding met andere camera-onderdelen kunnen de foto’s er zelfs lelijker door worden.Niets ‘Step Back’. De foto’s zijn vast weer beter van kwaliteit dan de inmiddels oude S4…Origineel geplaatst door zilliWat is er gewijzigd aan de lightning connector?8 megapixel cam f/2.0. Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels) toch een stepback in de ontwikkeling maar een diafragma van 2.0 is wel een goeie stap. ( in vergelijking met de F3.1 of F8.8 die instelbaar is bij de Samsung S4) Frontface cam is van 1.2 megapixel naar 2 megapixels gegaan.(meh had de galaxy S4 ook al)Beltijd is niet verbeterd tegenover de iphone 5 (wat me niet verbaast)Mijn conclusie; Deze voorlopige specs lopen minimaal een half jaar achter.

    T gaat mij om vooruitgang in vergelijking met de concurrerende brands. Dat is waar ik de vergelijking leg. Ook heb ik de s4 en de iphone 5 naast elkaar kunnen leggen en kunnen vergelijken. De kwaliteit van de samsung cam doet zeker niet te min in vergelijking met de iphone 5 hoor.

    Ik ben een fotograaf met een 5D mark III die voorheen schoot met een canon 20D crop camera. Ik weet heus wel dat megapixels geen immens grote verschillen brengt.

    bijv. Als ik kijk naar beide modellen, zie ik afgezien het aantal megapixels, er ook een hoop verbeterd is qua technologie, snelheid, scherpte enzovoorts.

    Wel weet ik dat ALLE aspecten binnen de ontwikkeling van een product up to date moeten zijn om een goed concurrerend product op de markt te brengen. Dus als van 1 aspect de kantjes al vanaf gelopen worden kan je verwachten dat het bij de rest ook gebeurt.

    Ik waardeer je emotionele betoog mbt je liefde voor de iphone but wake up & smell reality bro..

  13. Origineel geplaatst door zilli
    Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels)

    Aantal megapixels wil niets zeggen over de kwaliteit. De gebruikte lens is 99 van de 100 keer de beperkende factor, dan kun je er nog zoveel megapixels induwen als je kan, je schiet er niets mee op

  14. Dat zou wel een heel magere verbetering zijn… aangezien de 5c mist in deze screenshot twijfel ik aan de echtheid ervan.
    Daarvan is namelijk al wel erg veel bewijs geleverd.

    De stap qua features tussen de 5 en de 5s is wel erger mager hoor als dit zo zou zijn.

  15. Vond de update van 4 naar 4s een stuk beter dan nu de 5 naar 5s als dit waar blijkt te zijn.
    Valt erg tegen als het waar is.
    Maar misschien ook niet als je de keynote ziet.

    Heb zin in morgen!!

  16. Origineel geplaatst door Michiel
    Aantal megapixels wil niets zeggen over de kwaliteit. De gebruikte lens is 99 van de 100 keer de beperkende factor, dan kun je er nog zoveel megapixels induwen als je kan, je schiet er niets mee op

    Dat snap ik. Daar ging ‘t me voor de rest ook niet om hoor.. 🙂

  17. Origineel geplaatst door zilli
    Wel weet ik dat ALLE aspecten binnen de ontwikkeling van een product up to date moeten zijn om een goed concurrerend product op de markt te brengen.

    Dus als Apple morgen een iPhone aankondigt met een 8mp camera, is het geen goed concurrerend product? Ik denk dat bedrijven als Samsung daar anders over denken…

  18. Origineel geplaatst door Henk
    Dus als Apple morgen een iPhone aankondigt met een 8mp camera, is het geen goed concurrerend product? Ik denk dat bedrijven als Samsung daar anders over denken…

    Ik ben van mening dat met de huidige ontwikkelingen en de snelheid waarop post pc producten verbeteren niet met achterhaalde specs moet komen. Zoals ik al aangaf; de f/2.0 diafragma vind ik een goeie verbetering maar voor mij geen sterke usp.

  19. Dus het heeft helemaal geen zin om de 5s te kopen of zie het verkeerd Of je moet een freak zijn die geld weggooit Samsung maakt van die snelle telefoons Totaal geen mooie telefoons maar mensen kopen omdat ze steeds sneller worden, in mijn ogen zal Android toch laggy blijven dat is ook de reden waarom ik naar iOS ben gegaan Ik vind dat Apple toch meer pro in kwaliteit iOS in is. Ios is gewoon lekker simpel en echt smoother dan Android Ik vind en ik zal niet de enige zijn Dat Apple gewoon raar bezig is De 5s hadden ze echt een vette telefoon kunnen maken met meer specsOver het voormaat vind ik echt perfect Ik hoef geen note voormaat Maar de specs hadden echt wat beter gemogen

  20. hmm had toch wat meer verwacht hoor.

  21. Als dit ”waar” is, zal ik in ieder geval géén +/-200eu extra betalen dan een iPhone 5.

    Voor alleen een ”vingerafdruklezer, minimale accu verbetering en camerakwaliteit.”

    Ik ben echt benieuwd naar morgen wat Apple gaat doen.

  22. Even een Chinese vriend laten lezen, fingerprint zit er duidelijk wel in, samen met de snellere processor en meer ram geheugen al een flinke update, samen met iOS7 meer upgrade waardig dan de upgrade toen van 4 naar 4S als je het mij vraagt dus kom maar op, heb er al helemaal zin in!!

    Het diafragma gaat omhoog, dus de scherptediepte van de gemaakte foto’s gaat omhoog met het zelfde aantal Megapixels, meer Mp maakt geen betere foto’s!
    Iedereen zit maar te miepen over die pixels, als je er alleen maar party foto’s van maakt en van je kop koffie of je konijn, heb je toch niet meer nodig??
    De foto’s zijn al erg goed van de iPhone en worden met 8Mp en f2.0 nog beter, wellicht krijg je er een camera app bij met settings zoals ISO en sluitertijd die je kunt instellen, dan blaas je meteen die 13Mp samsung weg.

  23. Apple kan toch niet blijven teren op een kleine of mss zelfs te kleine upgrade.
    Morgen weten we het.
    Ik hoop ze toch wat met meer voor de dag komen. Nokia is ook blijve stil zitten.

  24. Origineel geplaatst door zilli
    Wat is er gewijzigd aan de lightning connector?8 megapixel cam f/2.0. Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels) toch een stepback in de ontwikkeling maar een diafragma van 2.0 is wel een goeie stap. ( in vergelijking met de F3.1 of F8.8 die instelbaar is bij de Samsung S4) Frontface cam is van 1.2 megapixel naar 2 megapixels gegaan.(meh had de galaxy S4 ook al)Beltijd is niet verbeterd tegenover de iphone 5 (wat me niet verbaast)Mijn conclusie; Deze voorlopige specs lopen minimaal een half jaar achter.

    en wat wou je doen met al die MP’s dan? Geef mij maar liever F2.0 8MP dan die F3.0 12 MP … Gaan we weer terug naar de MP hype?

  25. Origineel geplaatst door Vroem
    Apple kan toch niet blijven teren op een kleine of mss zelfs te kleine upgrade. Morgen weten we het. Ik hoop ze toch wat met meer voor de dag komen. Nokia is ook blijve stil zitten.

    Tja wat is klein?

    geruchten voor de update:

    Processor 1.7Ghz quadcore
    2Gb ram
    snellere videochip mogelijk zelfs 533Mhz
    vingerprint homeknop
    grotere diafragma voor betere foto’s
    iOS7

    Een Samsung heeft alleen iets meer geheugen, processor en camera verder niet veel nieuwe dingen, want dat hadden ze al jaren.

  26. Origineel geplaatst door zilli
    T gaat mij om vooruitgang in vergelijking met de concurrerende brands. Dat is waar ik de vergelijking leg. Ook heb ik de s4 en de iphone 5 naast elkaar kunnen leggen en kunnen vergelijken. De kwaliteit van de samsung cam doet zeker niet te min in vergelijking met de iphone 5 hoor.
    Ik ben een fotograaf met een 5D mark III die voorheen schoot met een canon 20D crop camera. Ik weet heus wel dat megapixels geen immens grote verschillen brengt.
    bijv. Als ik kijk naar beide modellen, zie ik afgezien het aantal megapixels, er ook een hoop verbeterd is qua technologie, snelheid, scherpte enzovoorts.

    Wel weet ik dat ALLE aspecten binnen de ontwikkeling van een product up to date moeten zijn om een goed concurrerend product op de markt te brengen. Dus als van 1 aspect de kantjes al vanaf gelopen worden kan je verwachten dat het bij de rest ook gebeurt.

    Ik waardeer je emotionele betoog mbt je liefde voor de iphone but wake up & smell reality bro..

    Qua concurrentie zie ik een heel groot verschil:
    Samsung heeft er heel veel ruimte voor nodig (De s4 mini was toch wat minder sterk dan z’n grote broer), apple houdt het compact.

    Ik wil een groter scherm, ben zelfs teleurgesteld dat Apple dit niet bracht.
    Maar ondertussen merk ik ook dat het ‘terugknopje’ in de iCulture App precies op de goede plek zit voor mijn ‘type-duim’. Ik zit nu nog met een 4s, maar de 5s is zeer binnenkort van mij:)

  27. De ‘S’ versie heeft altijd een klein verschil. Het is maar een upgrade. Daarom sla ik de ‘S’ altijd over. Echter heb ik nu een Vodafone Red abonnement, dat mij destijds is verkocht onder de noemer dat ik dan LTE op mijn iPhone 5 zou hebben, dus als er een betere bandbreedte aan toe is gevoegd voor Nederland, stap ik dit keer wel over.
    In ja ik ben een vrouw, dus dat gouden kleurtje spreekt mij ook wel aan 🙂

  28. @zilli: Dan weet je ook dat de lens, de grootte van de beeldsensor en de software maar vooral ook de fotograaf belangrijker is dan het aantal megapixels….

    10 megapixels of meer werpt alleen zijn vruchten af bij een spiegelreflexcamera, en dat is een iPhone niet. Een telefoon kan wat betreft een camera NOOIT op tegen een professionele camera. 4MP is in principe al genoeg voor een standaardformaat foto, maar tegenwoordig moet je goed zoeken om 4 – 5MP te vinden. Wanneer leren mensen nou dat het adverteren van meer megapixels op de camera van een telefoon pure marketing is. Bewerken van foto’s van een telefoon doe je met Instagram, je gaat die foto’s toch niet uitvergroten etc… dus 13MP of 8MP maakt geen zak uit. Verder is er nog de PPI die belangrijker is dan het aantal MP… Iemand die mooie foto’s wil en deze wil bewerken kiest toch wel voor een echte CAMERA i.p.v. de camera van een telefoon.

    Bovendien mensen deze specs zijn speculaties de echte specs weten we pas morgen;-)

  29. De batterij valt wel erg tegen als dit zo is!

  30. Samsung of HTC heeft er een nieuwe klant bij als dit het is.

  31. De iPhone 5 maakte al mooiere foto’s dan de s4

  32. Origineel geplaatst door Tom
    Samsung of HTC heeft er een nieuwe klant bij als dit het is.

    Wat zal apple hier pijn van gaan hebben…

  33. Ben blij dat ze niet meedoen met die megapixel hype. 8 is meer dan voldoende.Kwaliteit telt.Ben er zeker van dat de camera beter zal presteren dan die van samsung s4.Betere flitser,weinig licht en beeldstabilisatie zou al heel mooi zijn.Beter iets wat goed is finetunen dan zomaar een nieuw onderdeel bouwen.al kan het evengoed zijn dat ze morgen plots wel met een 12 o13mp camera afkomen? wie weet…

    @mit: Succes en welkom terug bij Apple binnen 2 maand.

  34. Iedereen die hier iets zegt zoals “Apple volgt Nokia” of “is niet innovatief” of “Apple moet wakker geschut worden” die zijn wel erg makkelijk aan het mekkeren vanuit hun luie stoel.
    Apple is goed bezig. En ik vind dat ze wel innoveren, alleen doen ze niet mee in die specs-race.

  35. @Vroem: ja en daarom verwachten ze weer een verkooprecord. De galaxy s4 verkoopt veel minder dan verwacht.De galaxy lijn bestaat uit wel 15-20 toestellen waar gewwon allemaal android op staat. alleen de toptoestellen kunnenandroid fatsoenlijkk draaien.

  36. @jack: Ik heb gezegd ze gewoon een beetje moeten opletten dat ze nie stil blijven staan, dat ze niet dezelfde fout mogen maken als Nokia.
    En waar Apple mee moet af komen als aller 1ste; met een batterij die minstens 3 volledige dagen mee kan, en daarmee bedoel ik dus echt 3 volledige dagen (of meer). Dat zou ferm aanslaan bij vele mensen om deze te overtuigen maar ze gaan er als 1ste moeten mee afkomen.

  37. Weer 720p, kom op Apple.

  38. De 5S is niet vernieuwend genoeg maar dat zullen we morge pas zeker weten. Als de iphone 6 ook een flop wordt als de S versies is het Apple sprookje wel voor bij.

  39. Origineel geplaatst door IL FUTURO
    @zilli: Dan weet je ook dat de lens, de grootte van de beeldsensor en de software maar vooral ook de fotograaf belangrijker is dan het aantal megapixels….10 megapixels of meer werpt alleen zijn vruchten af bij een spiegelreflexcamera, en dat is een iPhone niet. Een telefoon kan wat betreft een camera NOOIT op tegen een professionele camera. 4MP is in principe al genoeg voor een standaardformaat foto, maar tegenwoordig moet je goed zoeken om 4 – 5MP te vinden. Wanneer leren mensen nou dat het adverteren van meer megapixels op de camera van een telefoon pure marketing is. Bewerken van foto’s van een telefoon doe je met Instagram, je gaat die foto’s toch niet uitvergroten etc… dus 13MP of 8MP maakt geen zak uit. Verder is er nog de PPI die belangrijker is dan het aantal MP… Iemand die mooie foto’s wil en deze wil bewerken kiest toch wel voor een echte CAMERA i.p.v. de camera van een telefoon.Bovendien mensen deze specs zijn speculaties de echte specs weten we pas morgen;-)

    Absoluut. Ik probeer ook niet een directe vergelijking te maken met een dslr maar ik ben wel ‘verwend’ met een bepaalde bepaalde stroom qua innovatie. Een goeie beeldsensor heeft natuurlijk veel baat in een body en ik bezit lenzen waarvan men verwacht dat ze top of the bill – kwaliteit lever met het werk die ik naar de klant lever. Maar het blijven tools en meer niet. Bovendien heb ik maar 22 megapixels tot mijn beschikking.

    Maar bij een nieuwe, innovatieve lijn hoort ook een een bepaalde technische ‘evolutie’ bij. Zoals ik in andere posts aangaf;

    “Ik ben van mening dat met de huidige ontwikkelingen en de snelheid waarop post pc producten verbeteren niet met achterhaalde specs moet komen. Zoals ik al aangaf; de f/2.0 diafragma vind ik een goeie verbetering maar voor mij geen sterke usp.”

    8 megapixel ‘hoort’ bij een verouderd standaard naar mijn mening. In de huidige technische wereld loop je achter met dat soort specs. Als de standaard bijv. 4 megapixel zou zijn zou ik het ook prima vinden maar dat is niet het geval..

    Je kan toch niet als enige bedrijf achterblijven met een steeds groter groeiende concurrentie omdat je aangeeft dat je producten “amazing” zijn? Apple wist altijd goed te innoveren. Dat moeten ze gewoon aanhouden. Ik moet als consument de zekerheid hebben dat ik mijn toestel +2 jaar kan gebruiken. De iphone 5 lijkt ‘sluggish’ in vergelijking met een galaxy s4. Dan heb ik al het gevoel dat ze achterlopen en teren op het 2007 concept.

    Maar dit is nog steeds gissen. Misschien is het een zwaar innovatief toestel en juichen we morgen maar misschien ook niet..

  40. Wordt misschien wel de eerste keer dat ik een generatie oversla. M’n iPhone 5 mist eigenlijk niks qua functies.

  41. In de tekst staat dinsdag maar het is toch de 11de en niet de 10de??

  42. Origineel geplaatst door dupree
    Weer 720p, kom op Apple.

    Heb je het nu over het scherm? Kijk, dat snap ik nu niet. Wat is het nut van een groter aantal ppi als je het verschil toch niet ziet? Dat is net hetzelfde als een auto willen hebben die op papier 300 km/u kan rijden, maar die begrensd is op 250.

    Origineel geplaatst door Zaandammer
    De 5S is niet vernieuwend genoeg maar dat zullen we morge pas zeker weten. Als de iphone 6 ook een flop wordt als de S versies is het Apple sprookje wel voor bij.

    De vraag is dan natuurlijk welk merk wel innovatief is. Samsung? elk jaar groter scherm en snellere processor, lekker innovatief hoor. Mss een paar gimmicks zoals met je ogen scrollen. Apple doet het in mijn ogen goed. je moet mij eens vertellen welk toestel nog echt innovatief is tov zijn voorganger.

    Origineel geplaatst door zilli
    Zoals ik in andere posts aangaf;“Ik ben van mening dat met de huidige ontwikkelingen en de snelheid waarop post pc producten verbeteren niet met achterhaalde specs moet komen. Zoals ik al aangaf; de f/2.0 diafragma vind ik een goeie verbetering maar voor mij geen sterke usp.”8 megapixel ‘hoort’ bij een verouderd standaard naar mijn mening. In de huidige technische wereld loop je achter met dat soort specs. Als de standaard bijv. 4 megapixel zou zijn zou ik het ook prima vinden maar dat is niet het geval..

    Kijk, je bent een typisch voorbeeld van iemand die blijkbaar enkel naar specs kijkt. En daar gaat het bij Apple nu net niet over. en sluggish? De iphone is in de meeste dagdagelijkse testen nog steeds sneller dan een S4 (die toch al van een nieuwere generatie is). Zelfs de camera van de iPhone 5 vind ik minstens evengoed of zelfs iets beter dan die van de S4.

  43. Origineel geplaatst door appleistop
    In de tekst staat dinsdag maar het is toch de 11de en niet de 10de??

    Tijdzone 😉 Verschil in tijd in cupertino is worden ze net wakker

  44. Origineel geplaatst door Emper
    De ‘S’ versie heeft altijd een klein verschil. Het is maar een upgrade. Daarom sla ik de ‘S’ altijd over. Echter heb ik nu een Vodafone Red abonnement, dat mij destijds is verkocht onder de noemer dat ik dan LTE op mijn iPhone 5 zou hebben, dus als er een betere bandbreedte aan toe is gevoegd voor Nederland, stap ik dit keer wel over.
    In ja ik ben een vrouw, dus dat gouden kleurtje spreekt mij ook wel aan

    Ik koop juist altijd de S versie, omdat de drukte en wachtijd rondom de eerste versie mij te lang zijn, en voorbeeld nemend aan de antene problemen met de 4, heeft de S versie altijd bugfixes waar ik liever niet 2 jaar mee rond loop! Een nieuw soort toestel hebben is oom leuk natuurlijk, maar ik speel het liever safe voor het geld…

  45. Origineel geplaatst door Zaandammer
    De 5S is niet vernieuwend genoeg maar dat zullen we morge pas zeker weten. Als de iphone 6 ook een flop wordt als de S versies is het Apple sprookje wel voor bij.

    Want???
    Samsung of Htc zijn wel vreselijk met revoluties bezig!
    Met prachtige nieuwe ontwikkelingen??

    Welk ander merk komt met grote vernieuwingen dan? Zeg het maar!!
    Niemand.

    Ios is veel stabieler en vind ik lekkerder werken!
    Mooiere apps etc etc!
    Als je niet tevreden vent moet je overstappen!
    Ik heb het 1 keer geprobeerd en wist niet hoe snel ik terug moest gaan…
    Nu weer heerlijk met de iphone!

  46. Bij Apple draait het niet alleen maar om de specs….

    Als alle mensen die spec-geil zijn nu gewoon een Samsung of een HTC of Nokia kopen, na het “debacle” van morgen….wordt het hier weer een beetje rustiger.

    Een 911 is ook langzaam geëvolueerd tot wat het nu is….wanneer je dat niks vindt of het niet ziet, ga dan ook niet op een 911 forum zitten zeuren als een verwend kind.

  47. Ik heb nog steeds een iphone 4 omdat de 4s en de 5 niet veel verbetering tov de 4 hebben. Zeker de behuizing van de vijf ziet er bij meerdere collega’s niet meer uit. En de 4en 4s blijven veel mooier.
    Denk dat ik op de 6 wacht.
    Hopelijk komt er dan ook fatsoenlijk geluid uit de iphone als hij op de speaker een filmpje of muziek stuk afspeelt.

  48. @patrikius:

    4s kan ik nog begrijpen? Maar de iphone 4?? Vreselijk traag vergeleken met de iphone 5. Maar als je je daar verder niet aan ergert of niet beter weet heb je er ook geen last van uiteraard

  49. @dieterVDB:

    Ik ben idd van de specs. Ook van de usability. Met verbeterde specs komt ook een verbeterde usability :)..

  50. @Jeffrey: Met de ‘hele versies’ heb ik eigenlijk nooit problemen gehad. Ook niet met de Antenne op de 4. 🙂

  51. @Daejji: Ja hij is wel wat traag, maar 3G in Nederland is ook niet overal even snel. En €800 en meer voor een telefoon met minimale verbeteringen en mindere bouwkwaliteit dan de 4/ 4s vind ik wel duur.

  52. Ik zou toch raar staan te kijken als ze met een 4k scherm aan komen zetten…
    Moet wel zeggen dat ik veel fanta op heb, maar dromen mag altijd.

  53. @zilli: Ben niet bang dat Apple achterblijft, iOS werkt veel soepeler dan Android… Quad-core hebben ze niet nodig om snelle prestaties te leveren… 2GB ram? Ook niet met 1GB redden ze het, dat is ook een soort van innovatie het efficiënter maken van producten. Maar of we nou 13MP of 8MP in de iPhone 5s zien voor een telefoon zullen het prima en mooie foto’s zijn. Wat ik wil zeggen is specs zeggen wel wat maar niet veel. Ik heb een iPhone 5 en ben tevreden, of ik de 5s haal zal ik morgen zien. Één ding is zeker qua gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid kies ik de iPhone boven Android en dat is voor mij een belangrijke USP van het product iPhone. En ja ik zou een goede camera leuk vinden maar om echt professionele foto’s te maken ga ik hem nooit gebruiken. Als je het mij vraagt zijn de foto’s van de 5 mooier dan die van de s4. Ik heb nog nooit de foto’s van een Lumia gezien die schijnen verassend mooi te zijn, maar ik ben klaar met Nokia. Heb een N8 gehad om niet mee te gaan in de iPhonehype en dat was een drama. Van een S kun je bij Apple geen grote innovatieve verbeteringen verwachten, het is meestal de niet-S variant die innovatie met zich meebrengt 😉 Maar we zullen zien waar Apple om 19:00 mee komt, ben benieuwd.

  54. Origineel geplaatst door zilli
    Origineel geplaatst door AbsStop nou eens met die megapixels!! Het gaat er om dat hij mooiere foto’s maakt dan de concurrentie, wanneer je té veel megapixels gebruikt in verhouding met andere camera-onderdelen kunnen de foto’s er zelfs lelijker door worden.Niets ‘Step Back’. De foto’s zijn vast weer beter van kwaliteit dan de inmiddels oude S4…Origineel geplaatst door zilliWat is er gewijzigd aan de lightning connector?8 megapixel cam f/2.0. Jammer dat ze het aantal megapixels niet hebben opgekrikt. In vergelijking met de samsung s4. (13 megapixels) toch een stepback in de ontwikkeling maar een diafragma van 2.0 is wel een goeie stap. ( in vergelijking met de F3.1 of F8.8 die instelbaar is bij de Samsung S4) Frontface cam is van 1.2 megapixel naar 2 megapixels gegaan.(meh had de galaxy S4 ook al)Beltijd is niet verbeterd tegenover de iphone 5 (wat me niet verbaast)Mijn conclusie; Deze voorlopige specs lopen minimaal een half jaar achter.T gaat mij om vooruitgang in vergelijking met de concurrerende brands. Dat is waar ik de vergelijking leg. Ook heb ik de s4 en de iphone 5 naast elkaar kunnen leggen en kunnen vergelijken. De kwaliteit van de samsung cam doet zeker niet te min in vergelijking met de iphone 5 hoor.Ik ben een fotograaf met een 5D mark III die voorheen schoot met een canon 20D crop camera. Ik weet heus wel dat megapixels geen immens grote verschillen brengt. bijv. Als ik kijk naar beide modellen, zie ik afgezien het aantal megapixels, er ook een hoop verbeterd is qua technologie, snelheid, scherpte enzovoorts.Wel weet ik dat ALLE aspecten binnen de ontwikkeling van een product up to date moeten zijn om een goed concurrerend product op de markt te brengen. Dus als van 1 aspect de kantjes al vanaf gelopen worden kan je verwachten dat het bij de rest ook gebeurt.Ik waardeer je emotionele betoog mbt je liefde voor de iphone but wake up & smell reality bro..

    Het gaat niet alleen om willen innoveren, maar je moet het ook kunnen: http://mobiel.nu.nl/tech/3571109/samsung-matje-geroepen-eu.html

    Het feit dat je benoemt dat je van de specs bent geeft al genoeg aan imho.

  55. Innoverend genoeg mensen? Naar mijn mening wel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.