iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Weekend: radio-apps, gametips en nog geen Apple-televisie

Dit weekend vergeleken we radio-apps, bleek dat een Apple-televisie er nog niet aankomt en hadden we tips voor Plants vs. Zombies 2.

Grafiek iCulture peiltIn de rubriek iCulture peilt vroegen we de afgelopen week naar de mening van de bezoekers over de iPhone 5S, iPhone 5C en iOS 7. Dit zijn onderwerpen die morgen op de persconferentie van Apple ter sprake komen. Dat hebben we geweten: er werd ontzettend veel gestemd en in het commentaarveld onder de artikelen werden duidelijke meningen gegeven. Elke dag hebben we ook de uitslagen en de meest opmerkelijke reacties geplaatst. In de grafiek hiernaast zie je bijvoorbeeld vanaf welk toestel de bezoekers gaan upgraden.

Nog geen Apple televisie

apple tv 2012 televisieWie graag een televisie van Apple ziet verschijnen, moet volgens de laatste geluiden nog even wachten. Alleen op softwaregebied schijnt Apple grotere plannen te hebben. Een mooi toestel zit er dus waarschijnlijk nog niet in, wel een update voor de huidige Apple TV, waarin vooral meer mogelijkheden voor streaming moeten komen. Het zou dan gaan om content die niet via AirPlay op je televisie komt, maar rechtstreeks vanaf de Apple-servers naar je Apple TV worden verzonden.

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

 • De berichtendienst BlackBerry Messenger is wel ingediend in de App Store, maar blijft hangen in het goedkeuringsproces van Apple.
 • De vorige update van Google Authenticator verwijderde alle gebruikersinformatie. De nieuwe, verbeterde app staat nu in de App Store.
 • Twitter Music nog nooit geprobeerd? Moet je toch eens doen. Het heeft nu nieuwe functionaliteit.
 • Dots voor iPhone en iPad was al een rustgevend spel, maar heeft er toch een nieuwe makkelijke speelstand bij gekregen.
 • VLC for iOS maakt het nu mogelijk om met de app voor iPhone en iPad audiobestanden af te spelen en gegevens te streamen vanaf FTP en UPnP-netwerken.
 • De mooie app voor fotobewerking en beeldcreatie Rhonna Designs voor iPhone en iPad is Apple’s gratis App van de week.
 • Je kunt hem alvast downloaden, want vanaf 11 september werkt hij: Netflix voor iPhone en iPad.
 • French Words for Kids HD op de iPad leert kinderen Frans en Engels met 240 combinaties van plaatjes en woorden.
 • In de rubriek iKids weer aandacht voor iPad-apps voor kinderen: StarComposer (muziek maken), Het Moddermonster (Nederlands verhaal) en Tafels leren door liedjes te zingen (educatief).
 • Skip-Bo is een nieuwe app voor iPhone en iPad van het oude kaartspel.

Accessoires

 • TRACE bevestig je op de surfplank, ski’s, snowboard of skateboard en geeft aan je iPhone door wat je doet.
 • De Objekten Keyring is een goedkopere, leren sleutelhanger die je kunt omvormen tot iPhone-standaard.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2013, 12:00
Categorie Round-up
Onderwerpen iculture vandaag, iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.