Probeer Windows Phone 7.5 eens op je iPhone

Microsoft heeft een demo-website gemaakt met HTML5, waarmee je Windows Phone 7.5 (Mango) interactief kunt testen. De demo werkt in elke browser op iPhone en Android, maar niet in Windows Phone Mango zelf.

windows phone op iphoneWindows Phone op een iPhone installeren is volgens sommige mensen vloeken in de kerk. Maar mocht je benieuwd zijn wat Windows Phone 7.5 (Mango) nu eigenlijk in petto heeft en hoe je door de schermen kunt navigeren, dan is er nu een makkelijke mogelijkheid. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, om een demotoestel van de Nokia Lumia 800 in de winkel te bekijken. Microsoft heeft het extra makkelijk gemaakt met een interactieve HTML5-pagina, die vanuit de iPhone- en Android-browser te bekijken is. Je kunt de website het best openen in een browser die de pagina’s schermvullend laat zien, zoals Atomic Web Browser.


Je opent een speciale link in je browser en gaat aan de slag. Natuurlijk is niet alles zoals in het echt, maar je krijgt wel een goede indruk van de mogelijkheden en navigatie van Windows Phone 7.5. Begrijp je het nog niet zo goed, dan wijzen blauwe bolletjes je de weg door de schermen. Grappig is trouwens dat de webapp prima werkt op iOS-apparaten en Android-toestellen, maar niet in de browser van Windows Phone Mango zelf. Blijft er toch nog iets te wensen.

Zelf proberen: http://aka.ms/wpdemo

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 87 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.