iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

App2Card: handige iPhone-app-visitekaartjes voor ontwikkelaars

App2Card maakt van een ontwikkelaar zijn iPhone-app een klein, icoonvormig visitekaartje met een QR-code achterop. Deze code verwijst naar de App Store, waar je de app kunt downloaden.

App2CardApp2card is een nieuwe dienst voor visitekaartjes die speciaal is toegespitst op iPhone-apps. Door een app via de website op te zoeken wordt er een kaartje gegenereerd in de vorm van een app-icoontje. Aan de voorkant vind je het logo van de app, terwijl achterop een QR-code staat. Door deze QR-code te scannen met een hiervoor bedoelde app op de iPhone, word je doorverwezen naar de App Store om de app te downloaden.


App2CardJe kunt het meteen proberen met de app van iPhoneclub zelf.

De visitekaartjes zijn vooral handig voor app-ontwikkelaars, omdat de ontvanger direct je werk uit de App Store kan plukken. Gratis zijn ze alleen niet: voor een pakket van 100 kaartjes betaal je 40 dollar, plus 20 dollar verzendkosten. Voor 250 of 450 kaartjes betaal je respectievelijk 90 of 145 dollar. Betalen kan via PayPal, Vista, MasterCard en American Express.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.