Reacties voor: Deze Princess-ventilator bedien je met HomeWizard, Alexa of Google Home

Bij smart home-producten denk je misschien niet aan Princess, het merk van de frituurpannen en haarkrultangen. Toch heeft Princess met de Smart Torenventilator ook een slim apparaat uitgebracht, die zowel met HomeWizard, als met Alexa en Google Home werkt. Helaas geen HomeKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Wellicht brekend Apple te veel door voor de HomeKit licenties.

  2. Lache… in het filmpje wel een lamp met de hand uit doen… 🤣👍
    Apple heeft inmiddels echt de boot gemist met Siri en HomeKit. Zo ontzettend jammer.

  3. Mooi ding. Voor de helft heb je wel een ventilator die ook prima werkt. Maar door het uiterlijk en de smart functionaliteit heb ik deze toch maar even besteld.

  4. Ik heb een Dyson cool gekocht en via de Pi aan HomeKit gekoppeld. Super fijn, met dit warme weer tegen Siri roepen dat de airco harder moet. Niet bewegen is minder zweten 😂😜

  5. Zojuist ook besteld, bij 50Five.nl. Met de kortingscode SUNSHINE10 kreeg ik nog eens 10% korting en was ‘ie 107,99 euro. De laatste tijd al over getwijfeld om zoiets in huis te halen, bijvoorbeeld een Stadler Form Peter of een Dyson Cool Me. Maar vond ze te duur, deze is betaalbaar, goede recensies en Google Home!

  6. Jammer van alleen HomeWizard. HomeWizard een paar jaar gebruikt maar zeer instabiel en slecht bereik sensors! Nu maar wachten op HomeKit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.