Reacties voor: Populariteit tablets leidt tot lagere groei in computerverkoop

Volgens onderzoeksbureau's IDC en Gartner zorgt de toenemende populariteit van tablets zoals de iPad voor een lagere groei van computerverkopen. Er zijn te hoge voorraadniveau's en de tablets kannibaliseren op de computerverkoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. hebben jullie nou werkelijk niets beters te brengen dan dit soort onzin, kom nou eens een keer met echt nieuws, iets dat mensen pakt en waar je als ipad gebruiker wat aan hebt, wie zit er nou te wachten op dit soort onzinberichten . . . bah !

  2. @Kevin en @Rien van Wijngaarden.
    Jullie reactie is pas relevant. ( niet dus ! )Commentaar is altijd makkelijk, maar kom zelf eens met iets beter. Misschien hebben jullie suggesties. Je hoeft het toch niet te lezen ? Skip het artikel dan gewoon en negeer het, nee hoor lekker afkraken, zoals dat de laatste tijd steeds vaker gebeurd. Kinderachtig gedrag !

  3. @Arturo

    EENS!!!!

    En de reden dat ik op de link klik is, omdat ik denk hé een interessant artikel. Ik scroll dan door naar de comments voor aanvullingen of een diepgravender discussie met links naar andere artikelen, maar helaas, dat is teveel gevraagd. Jammer.

  4. Dit is gewoon een nieuwswaardig bericht hoor. Dergelijke statistieken (IDC) kan ik goed gebruiken als referentiemateriaal voor onderzoeken of business cases.

  5. @Stef @Vinod Helemaal mee eens. En ik vind het ook een interessant artikel. Vandaar dat ik op de link…lees verder…klik en verder gaat lezen.
    Maar ja…zucht…de schoolvakanties zijn begonnen, dus sommige hebben tijd over.:-)

  6. Ook ik vind het een interressant artikel.

  7. Interessant en aardig stukje Gonny 😀

    @Rien van Wijngaarden
    @KEvin
    Ruim jezelf op en ga in een hoekje zitten janken! Ondankbaar stuk vreten 😉

  8. @ Arturo EENS !!!
    @ Bubbly EENS !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.