Reacties voor: Makers van Popslate-hoesje failliet, geen geld terug

De makers van de Popslate-hoes met E Ink-scherm zitten in geldnood. Ze hebben hun bedrijf opgedoekt en geven klanten geen geld terug.

Reacties: 5 reacties

  1. Je kon het apparaat crowdfunden voor $99 exclusief verzendkosten en twee stuks voor $189. Toch zonde, maar inderdaad het risico…

  2. Ik heb $ 69 + $ 20 in februari 2016 betaald, jammer maar helaas. Je weet van te voren dat dit eventueel kan gebeuren. Denk nog steeds dat dit een goed idee was. Wellicht komt Apple ooit zelf met een E-Inkt scherm aan de achterzijde.

  3. Toch goed dat indiegogo. Een simpel ideetje posten. Bakken met geld verzamelen van duizenden mensen en lekker een beetje aanklooien. Het hoeveelste indiegogo project is dit nu wat mislukt. Je zou de kickstarter en indiegogo slagingspercentages eens moeten nakijken. Die zijn dermate schokkend laag dat NIEMAND ooit nog aan een crowdfunder meedoet. Er is te makkelijk geld afhandig te maken zonder enige verplichting. Je post wat leuke foto’s en een zogenaamd werkend prototype en vervolgens schuif je de miljoentjes in je zakken en ga je lekker rusten op een eilandje…of hebben mensen hun mooie koelbox al gekregen met usb lader, speakers en cocktail mixer???

  4. @Mike: Is het slagingspercentage van Kickstarter ook zo laag? Valt wel mee toch? Vooral de gefaalde projecten komen in het nieuws.

    Maar, ik ben het wel eens met de kritiek. Kickstarter en Indigogo vangen veeel geld, maar nemen geen enkele verantwoordelijkheid en dragen geen risico’s. Raar systeem eigenlijk.

  5. Zelfde idee is blijkbaar reeds uitgewerkt én te verkrijgen voor 129$.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.