Reacties voor: Heb jij aankopen uitgesteld vanwege WWDC?

Heb jij aankopen uitgesteld omdat Apple op WWDC 2014 allerlei nieuws gaat aankondigen? Stem in onze poll!
Lees het complete artikel → Heb jij aankopen uitgesteld vanwege WWDC?

Reacties: 29 reacties

  1. Ik hoop dat ze Siri in het nederlands aankondigen.

  2. Nee ik heb geen aankopen uitgesteld want het is pas om 19.00 en dan zijn de winkels dicht.
    Kan dus gewoon shoppen die dag en toch kijken.

  3. Nog even geen nieuwe autoradio gekocht ivm CarPlay

  4. Origineel geplaatst door jaymie: Ik hoop dat ze Siri in het nederlands aankondigen.

    Ik denk als Siri al in t Nederlands uitkomt dat we dat pas horen als iOS 8 officieel uit komt… De nieuwe talen kwamen ook pas vrij toen iOS 7 werd vrijgegeven voor het grote publiek:o.
    Maar stiekem blijf ik het hopen, elk jaar! Haha:-).

  5. Wat moeten we verwachten wat Samsung nog niet heeft?

    Ipad heeft geen AC wifi
    LG heeft een 2550 schermresolutie
    MAC mini zeeeeer oude technologie
    Iwatch? Yeah right, zelfs Microsoft staat al verder.

    Het is cliché maar toen Steve Jobs nog leefde …

  6. Nee, ik heb geen aankopen uitgesteld tot na het WWDC. Tegen het einde van dit jaar komt er waarschijnlijk nog een event waarbij ze de nieuwe iPhones aankondigen, en daar wacht ik wel op.

  7. Heb geen hele hoge verwachtingen. Kan het ook alleen maar meevallen. Ik verwacht een hoop praat over hoe geweldig alles heeft verkocht en een aantal nieuwe features in osx en ios8. Alles wat er nog meer bij komt is mooi meegenomen.

  8. Ja ik wacht op iphone 6 om te verlengen

  9. Yes, wacht oo nieuwe iMacs 😀

  10. Hopelijk komt er een nieuw Thunderbolt display.

  11. Nee niet echt uitgesteld wacht op iPhone 6 maar heb nu een 5S verder zou ik graag me iPad upgraden als er een touch Id inkomt

  12. MacMini moet hardware matig geüpdatet worden.

  13. Homey nog niet gebacked op Kickstarter vanwege de geruchten dat Apple met een platform gaat komen…

  14. Ik hoop eigenlijk dat Mac mini geüpgraded zal worden. Apple Tv daar en tegen hoop ik dat slechts wat software betreft (dus store en spelletjes) uitbreiding komt. Dat zijn in principe redelijk reële verwachtingen.

  15. Hoop op een nieuwe ATv!

  16. Origineel geplaatst door icook
    Ja ik wacht op iphone 6 om te verlengen

    Ben je bang dat de iPhone 6 te kort word dan?

  17. Ik wacht op een nieuw thunderbolt display

  18. Origineel geplaatst door Sjekke
    Wat moeten we verwachten wat Samsung nog niet heeft?Ipad heeft geen AC wifi LG heeft een 2550 schermresolutie MAC mini zeeeeer oude technologie Iwatch? Yeah right, zelfs Microsoft staat al verder.Het is cliché maar toen Steve Jobs nog leefde …

    Microsoft leeft in het verleden en heeft daar nog steeds niet van geleerd. LG komt met een scherm uit wat alleen maar batterij vreet en dat qua zichtbare niets toevoegd aan een 1080p scherm. Vervolgens kondigen ze aan nog onzinnigere schermen te kunnen maken met 500 ppi. Technisch mooi misschien maar daar zit ik niet op te wachten. 802.11ac op een tablet is ook al niet echt zinvol. Dus eigenlijk doet Apple gewoon wat ze tijdens Steve Jobs ook al deden, alleen iets doen of toevoegen als het zinnig is. Samsung volgt een andere weg. Gewoon zoveel mogelijk half bakken features in een telefoon stoppen. M’n Galaxy S4 is een prachtig toestel, maar ik heb wel de helft van de features uit staan (eye tracking, voice commands etc). Erg jammer,.. Gelukkig doet Apple dat anders.

  19. Ik wacht op de nieuwe iPhone 6, en daarna de nieuwste iPad!

  20. Nee hoor heb gewoon de gopro gekocht.

  21. @Sjekke: Ik denk dat AC wifi echt een toevoeging is als heel wat mensen een AC router hebben, maar tegenwoordig zitten de meeste mensen nog gewoon met een 802.11n router waardoor het niet werkt. Ik vond de stap van MIMO in de iPad Air best wel handig waardoor je gewoon sneller wifi kan leveren aan de consumenten zonder dat ze daar ook nog een nieuwe router bij hoeven te kopen.

  22. Nope. Krijg morgen me Xperia Z2 binnen.

  23. Het wordt echt tijd dat ik mijn iPhone 3GS vervang. Van 3 naar 6? En dan over een paar jaar de 9? 😉 ik vond vandaag nog het originele doosje van mijn 3GS…

  24. Waarom aankoop uitstellen, sinds de iphone 4 staat ios stil, vernieuwing van device is marginaal, eingenlijk alleen de snelheid.

    Misschien nu met de 6 met groter scherm dat na vele voorgangers op de markt allang weer achterhaalt is dat men wacht tot deze er is.

  25. @Sjekke: gaat natuurlijk niet helemaal op. Toen Jobs nog leefde kwam Apple ook niet elk jaar met een killer aankondiging. Sterker nog, de meeste jaren onder Steve werden bestaande producten ook langzaam verbeterd. Een compleet nieuwe categorie hardware dat echt doorbreekt gebeurt slechts eens in de vijf jaar. En echte klappers eens in de 20 jaar. De mobiele telefoon was er een voorbeeld van, de smartphone een tweede.

    En je hoeft niet de eerste te zijn om een echt goed product te maken. Dat is zelfs onwenselijk. Kijk naar de smartphones. Er waren al behoorlijk slimme smartphones voor de iPhone. Maar de iPhone vond de smartphone echt opnieuw uit. Zelfde met de iPad. Er waren al lang tablets maar die waren geen succes. Hetzelfde geldt nu op het gebied van smartwatches. Ze zijn er wel maar niemand heeft nog echt interesse erin. Apple is een bedrijf die dat kan veranderen.

    En alle nieuwe Apple hardware is vanaf de nieuwe generatie voorzien van wifi AC hoor. Let maar op. Het is nu niet echt zinnig aangezien de WiFi ac protocol net uit is. Zo’n beetje iedereen moet zijn router nog upgraden.

  26. Origineel geplaatst door C.man
    Waarom aankoop uitstellen, sinds de iphone 4 staat ios stil, vernieuwing van device is marginaal, eingenlijk alleen de snelheid.Misschien nu met de 6 met groter scherm dat na vele voorgangers op de markt allang weer achterhaalt is dat men wacht tot deze er is.

    Klopt niet helemaal wat je zegt natuurlijk. iOS en de hardware (iPhone, iPad, iPod, Apple TV) zijn twee verschillende ontwikkelingen en beide hebben niet stil gestaan. Het scherm is al een keer groter geworden en onder de motorkap gebeurd van alles op processor gebied, beveiliging en kwaliteit van bijv camera.

    Als je een nieuwe pc koopt omdat de oude een beetje verouderd is zeg je toch ook niet “Nou ja zeg, wat raar, het is nog steeds een computer. Hij is alleen een beetje sneller”.

  27. Ik hoop stiekem dat de Mac Mini en de Apple Tv één apparaat worden en dat ik daarmee al mijn apparaten (verlichting, verwarming,enz.) kan aansturen. En natuurlijk een Smartwatch.

  28. @Sjekke: Apple slaagt er meestal in om iets wat anderen al voor hun hebben uitgebracht, zoals een smartwatch, populair te maken.
    Tablets waren er voor de iPad, MP3 spelers voor de iPod en smartphones voor de iPhone. Maar Apple is er wel telkens in geslaagd om die dingen te lanceren als een raket. Dus voor je zegt dat Microsoft “verder” staat met hun smartwatch, wacht maar eerst af tot je die van Apple gezien hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.