Heb jij aankopen uitgesteld vanwege WWDC?

Heb jij aankopen uitgesteld omdat Apple op WWDC 2014 allerlei nieuws gaat aankondigen? Stem in onze poll!

wallpaper-wwdc-2014Maandagavond 19:00 uur is het zover: dan gaat Apple aankondigen wat we de komende tijd van iOS 8 en OS X kunnen verwachten. Misschien kondigen ze ook nog wel wat meer aan, zoals een gezondheidsplatform, een smart home-platform en nieuwe functies voor de auto. Als je van plan was nog nieuwe spullen te kopen, zoals een MacBook of een Apple TV, dan is het altijd slim om nog even te wachten. Je weet maar nooit waar Apple mee op de proppen komt… misschien wel een Apple TV waarop je voor het eerst apps en games kunt installeren. Daarom zijn we bij iCulture benieuwd: ben jij momenteel bezig om bepaalde aankopen uit te stellen, omdat je eerst wilt weten wat Apple gaat aankondigen? Je kunt stemmen in onderstaande poll!

Is de poll niet goed zichtbaar? Vul dan in via deze link!

Zoals bekend gaat Apple maandagavond vanaf 19:00 uur de WWDC-keynote live streamen, zodat je thuis gewoon mee kunt kijken. De banners hangen al klaar in het Moscone Center en daardoor weten we ook al zeker dat iOS 8 aangekondigd gaat worden. Wie geen kans heeft om te kijken of liever de hoogtepunten leest, kan natuurlijk altijd terecht op iPhoneclub, waar je alle grote aankondigingen vindt, van iOS 8 tot een eventuele iWatch.

Kijk je liever met anderen, dan kun je ook terecht in de Beurs van Berlage: Permanent Beta organiseert een meet-up om samen met anderen naar de livestream kijken en na afloop krijg je ook nog allerlei informatie over handige hacks, nieuwe apps en toffe gadgets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2014, 8:30
Categorie Achtergrond
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.