Reacties voor: Vernieuwde Pokémon Go Gyms nu live: dit zijn de 10 grootste veranderingen voor spelers

De nieuwe Pokémon Go Gyms zijn geactiveerd. Benieuwd wat er nieuw is? De regels en de gevechten in de Gyms in Pokémon Go zien er straks anders uit. Wij leggen je de 10 grootste veranderingen uit.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Geweldig! Ik speel het al vanaf het begin en kan niet anders stellen dat Niantic erg veel doet om het spel interessant en vooral leuk te houden. Jammer dat er helaas mensen zijn die het nodig vinden om vals te spelen, maar ook daar wordt veel aan gedaan. De events waren al erg leuk, maar de vernieuwingen lijken me helemaal fantastisch. Kan niet wachten tot ze er zijn!

  2. @Duncan: ben het volledig met je eens Duncan speel ook van het begin en elke dag nog geen enkele pokestop gemist alles dagen gedraaid. Kijk er ook naar uit hoe alles gaat werken.

  3. @Duncan: inderdaad de cheaters zijn een doorn in het oog. Hoop dat ze die gasten nu ook de straat op krijgen ipv dat ze achter hun pc kunnen blijven.

    Blij met de nieuwe mogelijkheden. Erg nieuwsgierig welke nieuwe pokemon ik kan verslaan/vangen.

  4. Leuke update, maar waar zijn de psyducks met eendenpakjes? Of de shiny psyduck?

  5. Kan niet wachten. De veranderingen lijken me erg leuk. Ik speel ook al vanaf het begin.

  6. Hoe krijg je nu gouden munten nadat je een gym hebt over genomen?

  7. @Bob: Misschien moet je de tekst lezen 🙂

  8. Dat ze maar eens wat doen aan die mensen die hun team maten er uit gooien

  9. Heb net de eerste Raid battle achter de rug. Ik ben level 29, dus het klopt niet dat je pas vanaf level 35 kunt meedoen. Tot nu toe zie ik nog geen spectaculaire Pokémon als Raid boss. Het nodigt niet uit om daar zo’n felbegeerde Raid Pass voor te gebruiken. Het wordt pas interessant als er een legendarische Pokémon of een Tyranitar of zo voorbij komt. Vechten in gyms is wel leuker geworden omdat het nu een stuk makkelijker is een gym over te nemen.

  10. Ik heb geprobeerd om raid battle te doen krijg steeds error ben hier door ook steeds pas kwijt weet iemand hoe dat op te lossen

  11. @Jean-Paul Horn: Thanks voor de reactie.

    Na een paar dagen spelen kan ik wel zeggen dat de game er door de update op is vooruitgegaan. Wat mij betreft is Niantic erin geslaagd om het vechten in gyms leuker te maken. Je kunt veel gemakkelijker successen behalen en een gym overnemen. De tijd dat een gym onmogelijk te veroveren was doordat deze bezet werd gehouden door louter Blissy, Dragonite en Gyarados is voorbij. Het nieuwe beloningssysteem werkt ook goed. Nu nog een hele meute nieuwe Pokémon waardoor het in het wild vangen weer intetessant wordt en de game is weer als nieuw.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.