Reacties voor: Pokémon Buddy-functie toegevoegd aan iOS-game: wandelen met je favoriet

Pokémon Go heeft nu een Buddy-functie. Laat je favoriete Pokémon meelopen en verdien extra candy tijdens het wandelen. Ook is de app bijgewerkt voor de Pokemon Go Plus-armband.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ga voor geodude! Ik vang ze nooit, alleen uit eieren, en 1 candy per km is goed te doen. Ook is golem ground, waarvan ik er weinig heb!

  2. moet alleen nog werkend zien te krijgen voor gejailbreakte apparaten. komt hopelijk snel goed, maar ze komen wel door de huidige patches heen.
    beetje jammer dat ze jailbreaks niet toe laten om het te spelen, terwijl de hackers aangepakt moeten worden.

  3. @Floris: Dan moet je eens naar Kijkduin 😉

  4. @borgqueenx: Pokemon Go ge-update, daarna kon Pokemon Go inderdaad niet meer starten bij mij op een iOS 8.4 jailbroken device.

    De geïnstalleerde tweak in cydia ge-update en voila, spelen maar.

  5. @borgqueenx: Je spreekt jezelf nu compleet tegen he? in jou beleving is een jailbreak geen hack, maar door deze ontsluiting in het systeem heeft de ontwikkelaar totaal geen grip meer op de app en dus is alles mogelijk.

  6. Ik vind het wel goed dat ze het hebben afgesloten voor gejailbreakte iPhones! Ik zag mijn zoons eerst elke dag vele kilometers buiten lopen op zoek naar Pokemon. Heel gezond. Maar toen had de jongste via een jailbreak ontdekt dat hij met een joystick in de game vanaf zijn luie stoel overal naartoe kon lopen. En dat is natuurlijk nou net niét de bedoeling 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.