Reacties voor: Poddities iPhone-geldclip: altijd je geld bij de hand

Met de iPhone geldclip van Poddities kan je bankbiljetten aan de iPhone bevestigen. De Poddities Money Clip wordt geleverd met een speciale schroevendraaier die de schroefjes in de iPhone los kan maken. Naast bankbiljetten kan je ook bankpasjes op deze manier vervoeren.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:
14 reacties
 1. Ik hou het wel bij mijn portemonnee

 2. Onderop je telefoon bevestigen? Dan kan je je telefoon niet normaal meer neer leggen en zit ie voor geen meter meer in je broekzak.

 3. Schroevendraaier om de onderste schroefjes eruit te draaien kun je toch gewoon overal kopen? Ik heb er gewoon van of wat voor iets speciaals bedoelen ze hier dan wel niet?

 4. Origineel geplaatst door sansems
  Schroevendraaier om de onderste schroefjes eruit te draaien kun je toch gewoon overal kopen? Ik heb er gewoon van of wat voor iets speciaals bedoelen ze hier dan wel niet?

  Geen idee wat je met je tweede zin bedoelt, maar de specifieke schroefjes in de iPhone 4(s) wijken af van normale schroevendraaiers en inbus sleutels hoor.

 5. Oftewel daag garantie…

 6. Er zitten bij mij toch echt gewoon 2 normale kruiskop schroefjes in mijn iPhone 4.

 7. @naam: In mijn iPhone 4 zaten ook gewone kruiskopschroefjes, maar in latere series zijn die kennelijk vervangen door speciale schroefjes.

 8. Vooral niet vergeten dat je garantie vervalt als je de schroeven eruit gedraaid hebt:-(

 9. @Elpenoor: Inderdaad bij de latere series van de iphone 4 en 4S heeft apple de schroefjes laten vervangen, kijk hier maar:

 10. Dat heb ik nou altijd al gemist, een manier om m’n iPhone aan m’n broek te kunnen hangen en hij past dan ook nog zo lekker goed in je dock….

  Ook niet echt goedkoop voor een stukje metaal wat je zelf ook zonder moeite zou kunnen maken….

  enige voordel is dat je er nu misschien een fles bier mee open kan maken.

  Wat een kansloos ding

 11. Ik heb gewoon een hoesje waar ik m’n pasjes in doe.. Handig met OV-chippen! Houd ik gewoon mijn mobieltje tegen dat ding aan.

  Altijd alles bij me: Rijbewijs, mobiel, en pinpas.
  Overigens wel kloten al ben je alles kwijt..

 12. Voor degenen die dit op een mooie manier willen is er bookbook. Heb dit hoesje nu een halfjaar en bevalt uitstekend, pasjes, rijbewijs en biljetten plus telefoon in een hoesje. In andere broekzak wat losgeld en klaar ben je! En ja je kunt je pasjes bij je telefoon bewaren zonder gevaar voor demagnetiseren ( denk ook aan dat kompas in je phone).

 13. Dat vinden mijn bankpasjes ook vast leuk, ja: lekker tegen een UMTS / GSM toestel aangedrukt zitten de hele dag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.