Poddities iPhone-geldclip: altijd je geld bij de hand

Met de iPhone geldclip van Poddities kan je bankbiljetten aan de iPhone bevestigen. De Poddities Money Clip wordt geleverd met een speciale schroevendraaier die de schroefjes in de iPhone los kan maken. Naast bankbiljetten kan je ook bankpasjes op deze manier vervoeren.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Altijd je geld bij de hand met de iPhone-geldclipHet zal nog even duren voordat digitaal betalen via je telefoon standaard is, maar er zijn in de tussentijd ook andere oplossingen waarmee je de portemonnee thuis kunt laten. Met de geldclip van Poddities kun je biljetten aan je iPhone vastmaken. Deze wordt vastgeschroefd aan je iPhone en zou je toestel niet moeten beschadigen. Naast bankbiljetten zou je ook betaalkaarten op deze manier mee kunnen nemen, het maximale aantal kaarten is drie stuks. Ook kan je de iPhone op deze manier aan je riem of een notitieblok vastmaken.


Bij de geldclip wordt een aparte schroevendraaier meegeleverd. Deze kan de schroefjes die onderaan in de iPhone zitten losmaken. Deze schroefjes verschillen van normale schroeven van vergelijkbare grootte die je normaal in de winkel koopt. De speciale schroevendraaier kan ook meteen de twee nieuwe schroefjes die je nodig hebt om de geldclip te bevestigen vastmaken.

Opvallende schroevendraaier

De Poddities money clip kost 32,80 dollar, verzendkosten niet meegerekend. Het product wordt aangeboden in Japan dus het kan wel even duren voordat de geldclip binnen is. Deze is te gebruiken in combinatie met de iPhone 4 en de iPhone 4S. Alleen al voor de schroevendraaier zou je deze iPhone-geldclip al bijna bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.