Reacties voor: Plex voor iOS compleet vernieuwd, nu met Rotten Tomatoes-filmbeoordelingen

Plex voor iOS synchroniseert je filmcollectie sneller, bevat meer beeld en toont nu ook de beoordelingen van filmsite Rotten Tomatoes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik kan jullie ook niks nieuws vertellen 😉 Kreeg zojuist een push van Appshoppe dat Plex voortaan gratis is. Et voila, op iCulture met tekst en uitleg. Top!

  2. Update erop gezet. Was al betalende klant en kan nu niet meer inloggen. Password reset gedaan en gaat goed maar kan niet inloggen. Hoop dat ik nog terug kan naar oude versie?

  3. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Update erop gezet. Was al betalende klant en kan nu niet meer inloggen. Password reset gedaan en gaat goed maar kan niet inloggen. Hoop dat ik nog terug kan naar oude versie?

    Update je server ook even!

  4. @michel: Je bent een lifesaver! Zat in de tuin met alleen iPad en even naar binnen gelopen en serverupdate gedaan en voilá, het werkt.

    Wel even heel erg wennen hoor. Ziet er gelikt uit maar gebruik Plex zoveel dat ik er niet meer bij na hoefde te denken en nu ziet alles er net even iets anders uit en nieuwe functies maar we hebben weer wat te spelen😜

    Nogmaals mijn dank voor je snelle reactie.

  5. In het artikel staat dat deze update is herschreven in Swift 2, maar je kunt toch nog helemaal geen Swift 2 apps indienen bij Apple?

  6. Plex heeft voor mij Netflix al ingehaald. Ben er helemaal happy mee en deze app update maakt me nog blijer om een Plex gebruiker te zijn!

  7. WOW, ziet er super mooi uit. Ik gebruik het sinds ik Netflix heb niet vaak meer maar voor nieuwe films blijft het een geweldige applicatie.

    Wat ik alleen wel afvraag is wat er met die 4,99 bedoeld wordt? Ik neem aan dat dit los staat van de plex pass abonnement? Ik heb de app ooit gekocht namelijk maar zie in het synchronisatie stuk niets over plex pass staan maar ik neem aan dat je die nog steeds nodig hebt om films offline te bekijken?

  8. @Roel: Klopt. Dat van het compleet herschrijven in Swift 2 was een grap in de blogpost van Plex. Het is gewoon geschreven in Objective-C.

  9. Nu een poosje mee bezig geweest en ziet er nog steeds gelikt uit maar die Nederlandse vertaling is crap! Had hem altijd in Engels staan maar kan ik nergens meer vinden. Server verbreekt steeds als iPad in slaapmodus is geweest en ben kan dan weer niet inloggen zoals nu. Kortom, alles wat ik al heel lang goed vond aan Plex is nu ineens waardeloos geworden.

  10. Ik vraag me af of na een Plex server update, de oude plex apps nog wel werken? Ik gebruik een oude iPad 1 met iOs 5.1.1 met de ‘oude’ PlexApp. Werkt prima trouwens. Ik ben bang dat als ik update mijn oude App niet compatible is met de nieuwe server. iemand ervaring mee?

  11. “For the record, the app is still written in Objective-C!”

    Goed lezen redactie… :p

  12. Origineel geplaatst door Martijn
    “For the record, the app is still written in Objective-C!”
    Goed lezen redactie… :p

    Idd. Swift 2 apps zijn er nog niet in ios8 toch?

  13. @Nico: de in-app aankoop of herstelde aankoop maakt van de afstandsbediening een volwaardige speler. Kortom: het is dan mogelijk om media van je server af te spelen op je iOS apparaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.