Reacties voor: PlayStation Messages-app nu op iOS

Sony heeft de algemene PlayStation-app voorzien van een update, en introduceert tegelijkertijd PlayStation Messages. Met deze chat-app kun je gemakkelijk berichten naar je PSN-vrienden sturen.
Lees het complete artikel → PlayStation Messages-app nu op iOS
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Dat is nu 1 van de dingen die ik nooit doe op mijn Playstation berichten versturen, ben aantal keer in gigantische groep toegevoegd vreselijk irritant 100derde berichten steeds en vriendschapsverzoeken die steeds moest weigeren.

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Dat is nu 1 van de dingen die ik nooit doe op mijn Playstation berichten versturen, ben aantal keer in gigantische groep toegevoegd vreselijk irritant 100derde berichten steeds en vriendschapsverzoeken die steeds moest weigeren.

    Tja, er zijn ook mensen die dat wel doen.

  3. Origineel geplaatst door gala
    Tja, er zijn ook mensen die dat wel doen.

    Uiteraard ik ben misschien een beetje van de oude generatie(27), het hele online gamen boeit mij ook niet en spellen die voornamelijk online worden gespeeld als battlefield, call of duty enzo ook niet.

    Ik start mijn PlayStation op om goeie single player te spelen, hierna ben ik klaar met het spel en ga ik door na de volgende want ook Throphies vind ik niet interessant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.