Reacties voor: Plastic Perfected: eerste reclamespot voor iPhone 5c

Er is een reclamespot verschenen voor de iPhone 5c. In Plastic Perfected zien wel vloeibaar plastic veranderen in de nieuwe iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. ben ik nou de enige die denk: hey de iPhone 3g(s) had ook een polycarbonaat achterkant….

  2. Kan dan wel zijn maar toch omarm ik liever aluminium, glas en saphieren(hoe je dat ook mag schrijven)

  3. Als ik een 5C zou nemen, zou ik voor geel gaan. Mooi kleurtje.

  4. Ik niet per definitie. Afgeronde plastic ligt veel veel fijner in de hand dan de scherpe iPhone 5 of 4. Had veel liever de 5S in de behuizing van de 5C.

  5. Die de iPhone voorheen te duur vonden? Ik denk dat deze zelfde mensen dit nog altijd vinden met die 5C imo (waarschijnlijk alles dat boven de 450€ kost).

  6. Persoonlijk heb ik veel liever de “authentieke” metalen feel van de iPhone dan een plastieken feel. Ieder zijn mening uiteraard 🙂
    Eerste wat 90% van de mensen toch doet is er een case rond smijten ter bescherming, heb mijn iPhone 5 achterkant het laatste aangeraakt enkele maanden terug 🙂

  7. 5S is luxer maar de 5C durf ik dan te tonen zonder hoesje, net als mijn 3GS vroeger.
    De 5S en nu mijn 4 durf ik niet zonder hoesje te gebruiken, ziet er prachtig uit maar is net een porseleinen vaasje.

  8. Ik ben blij dat apple de 5c toch apple-waardig heeft gehouden. Geen goedkope plastic wegwerp telefoon, maar een volwaardige iPhone voor een premium prijs.

    Ik vind de prijs niet te hoog, integendeel. Iedereen die zeurt dat deze veel te duur is voor een budgettelefoon heeft gelijk, maar dit is geen budgettelefoon. Dit is een licht geüpdatete 5 in een vrolijk (hoogwaardig) plastic jasje. Ik zou hem zelf niet willen, ik hou meer het aluminium, maar voor wie iets kleurrijker is dan ik, is dit een fantastisch apparaat.

    Hij zal goed verkopen!

  9. Zelfs de 1e iPhone (3G) was niet van plastic!

  10. Blijf het toch opmerkelijk vinden…… Jaren wordt er hier afgegeven op de Galaxy-serie van Samsung. Plastic, goedkoop etc etc. Apple zou dit noooooooit doen. Apple is zoveel beter.

    Nu is daar de 5C en wat schetst mn verbazing. De plastic behuizing wordt door velen omarmt omdat Apple het “Apple-waardig” heeft weten te houden. Dus als Samsung het doet of welke andere producent het doet dan is het goedkoop en ziet het er niet uit. Als Apple het doen dan is het ineens goed en een volwaardig lid van de iPhone familie…..

    Double Standards anyone????

    PLASTIC IS PLASTIC! Is niks mis mee.

  11. @emper: De eerste Iphone was niet de 3g. De 3g was juist wél van plastic. de eerste was (de achterkant) deels van plastic.

  12. Mijn mooie design iPhone 5 zit in een hoesje. Je ziet er dus weinig van. Als de volgende van plastic is maakt voor mij geen verschil.

  13. Voor 100€ meer heb je al een iPhone 5s waarom niet dat kleine beetje extra betalen :S Trouwens vind ik het nogal wat om te zeggen dat Apple dure smartphones maakt. Een Nokia was vroeger ook 300-400€ die kon niks. De eerste koelkast internet telefoons met uitschuifbaar toetsenbord etc zoals de MDA van HTC koste ook 800€. Dan had je nig zo een openklap ding van Nokia weet de benaming niet. Die was rond de 1000€ Die dingen zijn echt crap tegen over de iPhone. Dus zo duur is die nou ook weer niet.

  14. Is dat zo, de eerste iPhone was 2G en niet verkrijgbaar hier. De 3g was de eerste in Nederland en was van zirconia

  15. Wat mij verbaast is dat ik weinig lees over de foeilelijke kleuren. Ik zou zo’n toestel overwegen als de kleur mij zou aanstaan. Maar die suikerzoete kleuren met een duidelijk Chinese uitstraling zou ik leuk vinden voor mijn kinderen. (tot 12 jaar) Maar niet voor mezelf.

  16. Origineel geplaatst door emper
    Is dat zo, de eerste iPhone was 2G en niet verkrijgbaar hier. De 3g was de eerste in Nederland en was van zirconia

    De eerste iPhone was gewoon een iPhone! De tweede was de 3G (ivm 3G netwerkcompatibiliteit) en die was van plastic net als de 3GS. Zirkonia is een kunstmatig kristal, dat is heel iets anders!

  17. Ik vind dat ze de technische specs van de iphone 5 of van de 5S in de body van de allereerste iphone 2G mochten steken. Prachtige design, ligt fantastisch in je hand, mooi afgewerkt zilver metaal met een beetje plastic. Zou de max zijn. Heb nog een nieuwe 2G liggen , maar je kan er bijna niks meer mee natuurlijk. Spijtig!

  18. Origineel geplaatst door Luc P
    Wat mij verbaast is dat ik weinig lees over de foeilelijke kleuren. Ik zou zo’n toestel overwegen als de kleur mij zou aanstaan. Maar die suikerzoete kleuren met een duidelijk Chinese uitstraling zou ik leuk vinden voor mijn kinderen. (tot 12 jaar) Maar niet voor mezelf.

    Het is anders ontzettend “in de mode” op het moment.

  19. @Kees: Groot verschil tussen een plastiek covertje of een unibody plastiek behuizing met verstevigd ijzeren frame. Maar ja het is plastiek. De 3GS was dat ook. Dus niks mis mee.

  20. Echt jammer dat de voorkant van de 5C zwart is ipv wit. Wit zou veel mooier en luxe staan.

  21. @Dawindersingh: ik denk hier het zelfde 😉

  22. Dat “rood” trekt echt wel op niks. Heeft precies te lang in de zon gelegen. Over het algemeen vind ik de 5C er maar plastiek speelgoed uitzien. Totaal geen klasse apparaat.

  23. @Kees: Gelukkig iemand die er precies hetzelfde over denkt. Dat hele toestel had niet eens op markt moeten verschijnen !

  24. Origineel geplaatst door Thomas
    @Kees: Groot verschil tussen een plastiek covertje of een unibody plastiek behuizing met verstevigd ijzeren frame. Maar ja het is plastiek. De 3GS was dat ook. Dus niks mis mee.

    Jij vindt er gelukkig niks mis mee. Ik ook niet….. maar er wordt hier door de meeste mensen afgegeven op de Galaxy-serie van Samsung. Plastic troep etc etc. Maar nu de 5c er is, lijkt iedereen ineens omarmd te hebben. Alleen maar omdat er Apple op staat. Dat heet merkblindheid. Met iOS 7 komen er straks nieuwe functionaliteiten vrij… Functionaliteiten die de SIII en SIV allang kunnen. En nog maar blijven roepen dat de iPhone 5 en opvolgers zo geweldig zijn…..

    Ik blij erbij dat de 5-serie een mislukking is met marginale verbeteringen tov de 4 en de 4s. Apple is allang niet meer zo innoverend als voorheen. Maar dat weigert iedereen in te zien. Alles wat uit Cupertino komt is per definitie geweldig. En dat is een misvatting in mijn bescheiden mening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.