Eerste iPhone 5c-hoesjes al bezorgd bij klanten

De eerste hoesjes voor de iPhone 5c zijn al bezorgd bij consumenten. De hoesjes met gatenpatroon zijn relatief licht, dankzij de gaten. De levertijd loopt inmiddels op.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5c-hoesje-2De gatenkaas-hoesjes voor de iPhone 5c hebben nogal wat kritiek te verduren gekregen. Het gaatjespatroon zou stof en vuil doorlaten, de tekst ‘iPhone’ was niet meer goed leesbaar en ze zouden lijken op het gaatjespatroon van Crocs-sandalen. Maar ondanks de kritiek zijn er natuurlijk genoeg mensen die zo’n hoesje bestellen. Een paar geluksvogels vonden hun bestelde iPhone 5c-hoes nu al op de deurmat. De €39 €29 kostende siliconencase is verkrijgbaar in zes kleuren (waaronder zwart), zodat 30 combinaties te maken zijn.

Apple wil met de cases vooral het vrolijke imago van de iPhone 5c onderstrepen. De iPhone 5c kan al in pre-order worden besteld en zal vanaf 20 september bij de eerste kopers aankomen. Hoeveel hoesjes er zijn verkocht is onduidelijk, maar sommige kleuren van de iPhone 5c-case hebben al een levertijd van 1 tot 2 weken gekregen in de VS. Wil je alsnog zo’n hoesje kopen, dan is het wellicht slimmer om zelf naar de winkel te rijden: in Oberhausen hanger er straks genoeg in de Apple Store.

Apple heeft gekozen voor hoesjes met een matte buitenkant, zodat het contrast met de glimmende iPhone 5c wat groter is. Aan de binnenkant zit microvezel om de iPhone 5c tegen krassen te beschermen. De aan/uitknop en de volumeknoppen worden ook beschermd. De case is relatief licht van gewicht, mede dankzij de gaten.

iphone-5c-hoes-1

iphone-5c-hoes-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2013, 11:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.