Reacties voor: Pioneer wil CarPlay in nieuwe en bestaande auto’s integreren

Pioneer, fabrikant van navigatie- en audiosystemen voor auto's, denkt na over integratie van CarPlay in bestaande en nieuwe producten.
Michel Lusthof -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik weet zeker dat wij het over 10 jaar ook hebben.

  2. …Of Apple blij is met deze ontwikkeling is nog maar de vraag…

    Nee, voorlopig zal Apple daar niet blij mee zijn. Want die exclusieve contracten over en weer met al die autofabrikanten zullen eerst terugverdiend moeten gaan worden.

    Pas dan is de aftermarket-business aan de beurt. Natuurlijk denkt Pioneer (en nog een hele zwik fabrikanten) daar over. Ze hebben daarbij echter wel de medewerking van Apple nodig. Die gaat er absoluut komen, maar misschien nu nog even niet.

  3. Hoe eerder hoe beter, wil dit wel op m’n pioneer f40bt 🙂

  4. Mag Pioneer gelijk uitbrengen (of zo snel mogelijk) voor o.a. de AVH radio’s, heb zelf de AVH-5500BT.

  5. Nice! Ik vond het al belachelijk dat Apple juist samen werkte met autoleveranciers i.p.v. bedrijven zoals Pioneer. Daarmee heb je een veel grotere afzetmarkt.

  6. Pioneer is leading in entertainment/audio dus altijd mee partneren.
    Apple moet nu na 2 jaar aankondigingen eens doorbijten. Dit is HET onderwerp waar Cook, net als Jobs, alle niveau’s van intern gekonkel moet overbruggen en deals maken.
    http://www.theverge.com/2013/4/23/4255860/where-are-the-apple-siri-integrated-cars
    http://www.wired.com/autopia/2013/04/siri-eyes-free-roadblock/
    Anders verlies je deze partners aan het Android/ GoogleNow kamp.

  7. Hopelijk sluit Pioneer snel een deal met Apple. En dan graag uitbrengen voor alle dubbel din modellen. Ook de oudere versies. Dat zou de autoradios van pioneer een stuk aantrekkelijker maken.

  8. @Brian: @Gerro: Sorry jongens maar jullie zien het toch een beetje verkeerd.
    Vandaag de dag bieden automerken zelf prima installaties aan zoals mijn MMI waar ik wat betreft het audio gedeelte koos voor een Bose 5.1 surround car system.
    13 speakers en een woofer netjes verstopt in de fabriek zelf.
    Ik had voordien ook steeds Pioneer maar dit keer had ik geen zin om meteen in een splinternieuwe wagen te laten zagen en breken…
    En zo gaat het voor de meeste automerken tegenwoordig.
    Wanneer je voor iets of wat an opties kiest hoef je nadien geen beroep meer te doen op derden.
    Enneuh…pioneer is goed,daar niet van…maar Bose doet ze toch wel e broek af hoor. Dus leading brand…denk dat dat een beetje vastklampen aan het verleden is 🙂

  9. Apple gaat dit wel degelijk stimuleren. Uitrol dit jaar nog via meerdere after market partijen. Ook TomTom & Garmin gaan een CarPlay versie uitbrengen in Q4 van dit jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.