Pioneer Rayz Rally

Pioneer Rayz Rally is een speaker voor je Lightning-poort

De Pioneer Rayz Rally is een speaker met Lightning-aansluiting om makkelijk conferentiegesprekken te voeren, terwijl je je handen vrijhoudt voor notities.

Pioneer komt met een compleet nieuw accessoire voor de iPhone. De Rayz Rally is een speaker die audiogesprekken van je iPhone versterkt. Zo kun je conferentiegesprekken voeren terwijl je ondertussen je handen vrij hebt voor aantekeningen. Ook zou het goed moeten werken in een luidruchtige omgeving (al kan wel iedereen meeluisteren).

Pioneer Rayz Rally

Pioneer Rayz Rally is een speaker

Er waren al wel soortgelijke handsfree speakers, maar die werkten via de 3,5mm-aansluiting. Daar heb je dus niets aan op een koptelefoonaansluitingsloze iPhone 7 of 7 Plus. De Rayz Rally heeft geen aparte batterij nodig, want hij haalt z’n stroom uit de Lightning-poort. Er zijn ook speakers die via Bluetooth werken, maar die moet je eerst handmatig koppelen. Een kabeltje erin steken is dan vaak gemakkelijker. In de Rayz Rally vind je nog een extra Lightning-poort, voor als je je toestel wilt opladen terwijl je de speaker gebruikt. Er zit één Smart Button op voor het afspelen en pauzeren van de muziek. Met de knop kun je ook gesprekken dempen, als je even wilt overleggen.

Pioneer zegt dat de Rayz Rally ook in combinatie met een Mac of Windows-PC te gebruiken is, als je een USB-kabel vanuit de computer in de Lightning-poort van het apparaatje stopt. Er zitten vijf audioprofielen op voor het optimaliseren van stemmen, maar de kwaliteit is niet bedoeld voor het afspelen van muziek. Via een app kun je allerlei zaken instellen en er zullen gaandeweg ook nog wat meer functies worden toegevoegd.

Pioneer Rayz Rally

Je kunt kiezen uit drie kleuren (zwart, wit en grijs) en je betaalt rond de €100. Pioneer had al Rayz-oordopjes met ruisonderdrukking die je ook via de Lightning-connector aansluit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2017, 17:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen conferentie, pioneer, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.