Philips Hue buitenlampen

Reacties voor: Philips Hue-producten vanaf februari flink duurder

Heb je nog spullen van Philips Hue nodig, dan is dit het moment. Dit is geen loos verkooppraatje: de fabrikant heeft daadwerkelijk prijsverhogingen aangekondigd voor diverse producten, vooral op het gebied van plafondlampen en tuinlampen. De meeste producten worden zo'n 10% duurder, maar er zijn ook uitschieters naar 17%.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Dus we kondigen aan, we gaan ze verhogen, nee nu echt, we hebben een deadline, februari gaat het echt gebeuren, de winkels blijven achter dus we kunnen het volgende maand nog een keer roepen.

    Trump heeft deze vorm van ‘aandacht vragen’ uitgevonden en blijkt toch ook goed te werken in de commerciële wereld. Super irritant!

  2. Geen slimme actie, juist nu er steeds meer andere aanbieders mogelijk zijn, en matter echt fatsoenlijke vormen aan gaat nemen.
    Vertel mij maar waarom ik nog hue originals moet kopen terwijl een ander voor de helft of minder net zo goed werkt.

  3. @Rob: Omdat Hue nu eenmaal gewoon goed werkt en eens je enkele Hue lampen hebt en dat gewoon bent blijf je toch in zelfde merk ?

  4. Ik ben noodgedwongen na jaren HUE overgestapt naar de smartlampen, knoppen, aan/uit schakelaars en sensors van IKEA. Simpelweg omdat het veel goedkoper is en er inmiddels een aardige range van smartproducts bij IKEA te koop is. Het werkt prima. Het pairen van de lampen vind ik wat omslachtig maar als het eenmaal werkt dan blijft het ook werken (6 weken in gebruik). Minpunt vind ik dat de sensors niet zo precies zijn af te stellen als die van HUE.

    Kortom: zeker nu Philips HUE nog duurder wordt is IKEA echt een goed alternatief tenzij je hele specifieke producten zoekt.

  5. Ze doen maar. Ben erg tevreden met andere merken zoals die van ikea.

  6. Kleuren van Ikea halen t niet bij Hue. Hue is toch wel de Rolce Roys onder de lampen als je het mij vraagt.

  7. Volgens mij is een prijsverhoging van 49,99 naar 59,99 geen 17% maar 20%??

  8. @Axel: allicht in deze klasse waarvan het grote publiek kennis heeft. Echter in het high-end segment ben ik toch andere Rolls-Royce’s tegengekomen hoor.

  9. @Rob: Moet een ander jou vertellen waarom jij Hue producten moet kopen?

    Dat bepaal je toch zelf, terwijl je de kwaliteit, gebruiksgemak etc. van de verschillende merken bekijkt.
    EN natuurlijk je bankrekening.

  10. @Frans: Ik heb nog even bij Hueblog nagevraagd hoe het zit met de prijsverhoging van €50 naar €60 bij de Buitensensor, die volgens hun berekeningen 17% duurder zou worden. Maar dat moet natuurlijk 20% zijn.

    Er schijnt iets mis te zijn gegaan, door de berekening andersom uit te voeren, dus €60 minus 17% is €50. Normaal reken je van oude naar nieuwe prijs, dus dan is het +20%.

    Ik beschik zelf niet over de Excel-sheet met prijzen voor en na, dus ik kan de genoemde percentages niet herberekenen. Maar in het artikel heb ik in ieder geval het percentage bij de buitensensor aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.