Philips Hue Secure bedrade camera in wit

Reacties voor: Philips Hue Secure officieel: dit zijn de nieuwe beveiligingscamera’s en contactsensoren

Helaas zonder HomeKit-support
Philips Hue heeft het nieuwe Hue Secure-platform aangekondigd. Binnen deze line-up van beveiligingsaccessoires, horen meerdere beveiligingscamera's en de nieuwe contactsensor. Ook in de Hue-app komt er een nieuw Security Center. Ondersteuning voor HomeKit ontbreekt helaas.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Hmm end to end encryptie. Dat wordt weer een cloud abonnement.

    Dan maar gewoon mijn Signify camera’s houden en HA voor de leuke gadgets.

  2. Laat ze eerst maar eens met Matter ondersteuning komen

  3. Elk Smart Home apparaat dat geen Matter ondersteunt is voor mij geen Smart Home apparaat meer. Men gaat toch niet blijven eigen app’s en protocollen ontwikkelen in plaatst van samen te werken.

  4. Eerst maar eens een backup functie in de Hue App. Onbegrijpelijk dat er nog geen mogelijkheid is om van je gehele installatie een backup te maken. Als je, om wat voor rede dan ook, een nieuwe hub nodig hebt zul je alles vanaf de grond opnieuw moeten opbouwen.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met alle details na de aankondiging van Hue Secure.

  6. Gestopt met lezen toen ‘abonnement’ verscheen. Ik heb een 2TB iCloud opslag. Gewoon iCloud intergratie toevoegen, dus.

  7. En wat een gedrochten die camera’s, tjonge, tjonge, tjonge, dat ziet er toch niet uit, echt weer een Philips product !
    Echt Bagger !

  8. Ik heb de contactsensor gekocht. Niet wat ik had verwacht. Ik krijg een melding als de deur opengaat. Daar word ik never nooit niet wakker van. Je moet namelijk zelf het alarm inschakelen als je de melding hebt gekregen. Waardeloos. Je kan de meldingen ook niet eens als “kritisch” instellen. Hopelijk passen ze dat nog aan, maar voor nu gaan ze terug.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.