Reacties voor: Phil Schiller stuurt sussende woorden naar boze ontwikkelaar

Phil Schiller heeft een geruststellend mailtje gestuurd naar Steven Frank, ontwikkelaar van Panic. Hij werd boos op zijn persoonlijke blog over de gang van zaken met Apple, AT&T en het verbieden van de Google Voice applicatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Heel leuk dat ze nu reageren op berichten van boze mensen. Maar tot nu toe heeft dat nog nergens toe geleid.
    Laat eens wat verandering zien… Fart apps eruit (behalve doe ene hele leuke uiteraard ^^) En alle zinvolle apps met veel toegevoegde waarde toelaten.
    Uiteindelijk word er toch wel over alle netwerken gestreamd, ook al wil AT&T dat niet. Ze kunnen het toch niet voor altijd tegenhouden.

  2. Waarom moeten fart apps eruit?
    Als mensen dat leuk vinden,gewoon laten staan, maak alleen wel een apart deel voor dat soort nonsens, zodat je zoekresultaten in de store niet erdoor vervuild worden.

  3. Ik vindt het ook kinderachtig van apple dat zij de baas spelen.
    Ik vind het ook zeer kinderachtig dat je niet het file systeem kan benaderen, en dat er geen porno is toegestaan, terwijl je er alleen via de appstore programmas op kan zetten. (Tenzij je jailbreaked, dat moet toch niet nodig zijn)

  4. Origineel geplaatst door ikke
    Ik vindt het ook kinderachtig van apple dat zij de baas spelen.

    Nou dat zij ‘selectie aan de poort toepassen’ is iets dat je kunt accepteren of weigeren. In dat laatste geval kun je maar beter Android gaan gebruiken.

    Nee het punt is dat het beleid mistig, subjectief en willekeurig wordt uitgevoerd. Er is niet voldoende transparantie en te weinig communicatie inzake beweegredenen.

    Naar mijn smaak moet Apple als de sodemieter zorgdragen voor duidelijkheid. Anders kan dit uiteindelijk tegen hen gaan werken (het ‘Vista-effect’).

  5. Het blijft toch een beetje het bekende verhaal van de “grote topmanager” die uit zijn ivoren toren neerdaalt om Pietje de ontwikkelaar (met kleine halve waarheidjes) uit te leggen dat hij een beetje moet dimmen.
    Ik zou zeggen “Schiller, stop met die drogredenen over verboden content om de invloed van derden te verbloemen of haal je eigen Safari eruit”

  6. Apple is preuts daarom zijn ze nog steeds kleiner dan microsoft

  7. Origineel geplaatst door E.roossien
    Apple is preuts daarom zijn ze nog steeds kleiner dan microsoft

    Jep, VHS Videobanden was vroeger ook dankzij vunzigheid de standaard geworden.

  8. Allemaal overdreven,

    Als je als ontwikkelaar een leuke applicatie of game maakt en je stuurt die op naar apple, komt het gwn in orde. Je zal indd wl evrn moeten wachten, maar dat is zo. Punt.

    Er das ook al commotie over de applicatir Podcast, maar dat heeft apple toch netjes opgelost? Allemaal gezever over niks.

  9. Ik denk niet dat Schiller op elke ontwikkelaar reageert. Dit is niet zomaar een ontwikkelaar, maar eentje die Schiller en Jobs persoonlijk gezien heeft. Panic zou in 1999 overgenomen worden door Apple om iTunes te gaan ontwikkelen, ware het niet dat Apple op het laatste moment voor een ander bedrijfje koos.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.