Geen Stijl krijgt nieuwe (niet-officiële) webapplicatie

Er is een nieuwe, niet-officiële webapp beschikbaar voor Geen Stijl waarmee je de artikelen in iPhone-opmaak op je mobiele toestel kunt lezen. Eerder was er al zo'n webapp, maar die is inmiddels verdwenen.

geenstijlWeblog Geen Stijl heeft al een mobiele website, maar wie liever in iPhone-stijl wil rondbladeren kan nu terecht op geenstijl.prevvy.com. Het is niet de eerste keer dat er een niet-officiële webapplicatie van Geen Stijl verschijnt: eerder kon je al terecht op geenstijl.touchfans.nl, maar die is na verloop van tijd weer verdwenen. De nieuwe applicatie is gemaakt door Prevvy en was eigenlijk bedoeld voor eigen gebruik en vrienden. Omdat de webapp goed beviel zoekt Prevvy nu wat meer publiciteit.

Op de infopagina van de website is te lezen dat er gewerkt wordt aan meer functionaliteit, zoals het regelmatig controleren op nieuwe artikelen en comments en het toevoegen van een favorietenfunctie. Ook is het nu nog niet mogelijk om met knoppen Vorige en Volgende tussen artikelen te bladeren. Mocht je de webapp niet in de App Store kunnen vinden: dat klopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2009, 21:54
Categorie Apps
Onderwerpen geenstijl, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.