Reacties voor: Phablets zorgen voor minder verkochte iPads

De opkomst van phablets zorgt ervoor dat minder tablets worden verkocht, aldus IDC. Ook kopen mensen minder snel een nieuwe tablet.
Lees het complete artikel → Phablets zorgen voor minder verkochte iPads

Reacties: 5 reacties

  1. Belangrijkste reden is natuurlijk de prijs. Als je al iets hebt wat bijna net zo goed is als een tablet, waarom dan weer honderden euro’s extra uitgeven?

    Ik heb zelf tegenwoordig een 5″ phone, en gebruik die steeds vaker ipv de ipad. De ipad is wel stukken beter, maar ja, te lui om die te pakken hè 😉 Dus de goede kwaliteit vd huidige phones kan inderdaad kannibaliserend werken op tablets. Misschien dat dit toch een reden is van Apple om eindelijk een grotere iphone uit te brengen?

  2. Tuurlijk worden Ipads minder snel vervangen en zie je dat terug in de verkopen. Persoonlijk wil ik geen maatje koelkast telefoon. Ik vind het fijn dat ik mijn Iphone in mijn borstzak kan steken. Jammer dan ook dat Iphone hetzelfde als de concurrent gaat doen en hoop dan ook dat ze twee maten gaan leveren bij Apple.

  3. Twee maten zou inderdaad perfect zijn, maar dat zie ik denk ik niet gebeuren, dat zou een te radicale beleidswijziging zijn, helaas…

  4. Alex droom maar lekker verder; de iphone 6 komt onderhand gewoon in twee formaten:)

  5. Goede beslissing dan van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.