Pebble Time weerapp.

Op tijd voor de zomer: nieuwe weer-app beschikbaar op Pebble Time

Met de Pebble Time ben je nu ook klaar voor het mooie (of minder mooie) weer van de zomer. De nieuwste versie brengt namelijk een nieuwe officiele weer-app, zodat je rechtstreeks op je Pebble Time het weer kunt bekijken.

Heb je een Pebble Time om je pols, dan kun je nu ook zien wat voor een weer het is. Met de nieuwe weer-app met weersinformatie van The Weather Channel word je op de hoogte gehouden van het weer op je huidige locatie. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in Pebble Health en kunnen andere Pebble-gebruikers profiteren van meerdere bugfixes.

Pebble Time weerapp.

Weerbericht op je Pebble Time

De nieuwe Weer-app voor Pebble Time geeft allerlei nuttige informatie over het weer, zoals de huidige temperatuur, de minimum en maximum temperatuur gedurende de dag en een voorspelling voor het weer de volgende dag. Je regelt de instellingen voor de nieuwe weerapp in de Pebble-app op je iPhone (link). Wel zo fijn met de zomer in aantocht.

En mocht het nu een heel hete zomer gaan worden, dan kun je dat op je Pebble Time ook op een nieuwe manier uitdrukken met een nieuwe emoji. De vuur-emoji (🔥) is beschikbaar gekomen op je Pebble Time, zodat je deze kunt gebruiken bij het versturen van berichten.

Tot slot is de nauwkeurigheid van Pebble Health flink verbeterd, vooral voor het meten van stappen en je slaapritme. Bewegingen tijdens het slapen worden nu niet meer gezien als gezette stappen, zodat de statistieken meer kloppend zijn. De grafieken laten nu ook zien wanneer deze voor het laatst geüpdatet is, biedt ondersteuning voor 24-uurs aanduidingen en meer.

Om je Pebble Time te updaten naar versie 3.13 heb je de nieuwste versie van de Pebble-app voor iOS nodig. Vervolgens gebruik je deze app om de gekoppelde Pebble Time te voorzien van de meest recente versie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2016, 12:06
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.