pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

Pebble Time-app laat je nu bepalen welke notificaties doorgestuurd worden

Heb je een Pebble Time? Dan kun je zowel het horloge als de bijbehorende iOS-app updaten. Zo stel je nu zelf in welke notificaties van je iPhone doorgestuurd worden naar je horloge.

pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

De Pebble Time-app voor iOS is door de makers onder handen genomen. De app is voorzien van een nieuw design, zodat je bepaalde instellingen makkelijker kunt raadplegen. Ook stel je nu eenvoudig in welke apps notificaties door mogen sturen naar je Pebble Time. Om alle functies samen te laten werken met de Pebble-smartwatch, is ook voor de Pebble Time zelf een update verschenen.

Tabbladen voor wijzerplaten, apps en notificaties

Onderaan de app vind je nu drie grote knoppen voor verschillende onderdelen in de app. Deze onderdelen staan voor drie belangrijke functies van jouw Pebble Time-horloge: wijzerplaten, apps en notificaties. In eerstgenoemde onderdeel stel je snel en eenvoudig je favoriete wijzerplaat in, in de bekende rasterweergave. In het app-overzicht kies je de apps die op je Pebble Time weergegeven worden.

Pebble Time-app met instellingen voor wijzerplaten en apps.

Notification Filtering is een nieuw onderdeel van de Pebble iOS-app. Dankzij deze optie kun je zelf instellen welke apps notificaties doorsturen naar je horloge. Je vindt in dit onderdeel een lijst van alle apps met daarachter schakelaars om de notificaties aan of uit te zetten. Dit is vergelijkbaar met hoe het op de Apple Watch geregeld is in de Watch-app op je iPhone.

https://www.iculture.nl/gids/apple-watch-notificaties-instellen/

Daarnaast zijn de Pebble-apps voorzien van nieuwe talen, maar Nederlands zit hier nog niet bij. Verder is de betrouwbaarheid van tekstantwoorden verbeterd en zijn er andere bugs opgelost. Ook moet de app minder data verbruiken; een probleem waar enkele gebruikers last van hadden.

Pebble Time-app voor het instellen van notificaties.

Ook voor de Pebble Time zelf is een nieuwe update beschikbaar. Deze smartwatchupdate maakt de notificatiefiltering op iOS mogelijk. Bovendien worden emoji nu extra groot weergegeven, als de emoji het enige karakter in een bericht is. De Pebble Health-notificaties zijn tot slot ook verbeterd.

Zowel van de Pebble Time-app als van de software van de Pebble Time gaat het om versie 3.10. Heb je een Pebble Time, dan is het dus verstandig om beide versies te updaten. De nieuwste versie van de Pebble Time-app vind je in de App Store, terwijl je de update voor de Pebble Time zelf update via de eerder genoemde app (Menu > Support > Update Your Pebble)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 21:35
Categorie Apps
Onderwerp pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.