Pebble Time Steel Round met man.

Pebble Time Round nu verkrijgbaar in Nederland en België

De Pebble Time Round is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België, een halfjaar nadat de smartwatch werd aangekondigd.

Wil je een Pebble, dan kun je maar het beste in het buitenland shoppen of heel veel geduld hebben. De Pebble Time Round is een halfjaar na de aankondiging eindelijk ook beschikbaar in Nederland en België. Het toestel werd in september 2015 onthuld en was sinds november al bij Pebble zelf te bestellen.

Pebble Time Steel Round met man.

De energiezuinige ronde smartwatch is in de Benelux te koop voor een adviesprijs van €229,95. Tegelijk verlaagt Pebble de adviesprijzen voor de andere modellen. Bijzonder aan dit model is de ronde wijzerplaat met e-ink-scherm. Door het compactere design gaat het horloge twee dagen mee op een batterijlading, terwijl dat bij de andere Pebbles-Modellen minstens een week is.

Pebble Time Round kleuren

Opladen is trouwens zo gepiept: na een kwartier laden kun je weer een dag lang het horloge gebruiken. De smartwatch is 7,5mm dun en weegt maar 28 gram. Hij is spatwaterdicht en verkrijgbaar in zwart, zilver en… rosegoud. Met losse horlogebandjes kun je het uiterlijk van het horloge aanpassen aan jouw smaak.

Verkrijgbaar bij:

Pebble Time Round zijkanten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2016, 20:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble, pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.