pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

Pebble Time heeft nu ook Nederlandse spraakbediening

Pebble Time-horloges kunnen nu ook gebruikmaken van Nederlandse stembediening. Hierdoor kun je antwoorden op berichten dicteren in de Nederlandse taal. Eerder was dit in het Nederlands nog niet mogelijk.

De Pebble Time-smartwatches zijn met de nieuwste update ook voorzien van Nederlandse spraakbediening. Hierdoor kunnen gebruikers in Nederland nu ook opdrachten geven en berichten beantwoorden in hun eigen taal. De optie is beschikbaar gekomen dankzij versie 3.14 van de Pebble-software. De nieuwe functie werd echter niet aangekondigd in de changelog van de update.

Nederlandse spraakbediening voor Pebble Time

De Nederlandse spraakbediening werkt nu voor alle Pebble Time-horloges. Het gaat dus om de Pebble Time, Pebble Time Steel en Pebble Time Round. Via de Pebble-app is de stembediening in het Nederlands in te stellen. De functie werd ontdekt door Tweakers-lezers.

pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

Dankzij de stembediening kunnen gebruikers antwoorden op berichten door te dicteren. De update is te downloaden via de nieuwste versie van de Pebble-app (link). Naast Nederlandse stembediening zorgt versie 3.14 ook voor verbeteringen voor Pebble Health. Daarnaast worden er nog enkele bugs en problemen opgelost.

Bekijk ook

Review: Pebble Time Steel, goed alternatief voor de Apple Watch?

Is de Pebble Time Steel een geduchte concurrent voor de Apple Watch, of heeft Apple deze smartwatch inmiddels alweer ingehaald? We nemen de Pebble Time Steel onder handen in onze review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.