Reacties voor: Pebble kondigt ronde smartwatch Pebble Time Round aan

Pebble heeft de Pebble Time Round aangekondigd, de eerste ronde smartwatch van het bedrijf. Verkrijgbaar in roségoud en met verschillende horlogebandjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Dat ziet er verdomd mooi uit! Een mooi design en lekker dun. Maar de batterij spreekt me ook heel erg aan! Misschien dat ik overweeg deze aan te schaffen. Hij spreekt me zeker 100 keer meer aan dan die vierkante Apple Watch.

  2. Hahaha in geen 100 keer te vergelijken met een Apple Watch! Wat een lelijk ding! Al moet ik wel zeggen dat de gebruiksduur een enorme pluspunt is! Ieder zijn eigen smaak natuurlijk!

  3. Ik heb zelf een pebble van de eerste generatie en moet zeggen dat dit een verdomd goed horloge is! Persoonlijk vind ik dat ronde iets minder

  4. Hij is beslist niet lelijk. Beter nog, ik vind ‘m zelfs behoorlijk mooi. Maar toch vind ik de Apple Watch een betere benadering. Ik denk toch dat een smartwatch niet moet proberen er als een gewoon horloge uit te zien. De klok is maar 1 van de features van een smartwatch en ik zou zelfs zeggen, 1 van de minst belangrijke features. Net als de telefoonfunctie van een smartphone.

  5. Eindelijk een dunne watch! Love it:)

  6. @Gurby_NL: zolang het zo slecht samenwerkt met iOS zou ik er niet aan beginnen!

  7. Leuk voor een kind van 10 jaar

  8. Super mooi ding en ik ben echt super tevreden met mijn Pebble, maar de batterij gaat maar 2 dagen mee, terwijl het wel super weinig pixels en kleuren heeft. Ik zou voor een iets dikker design gekozen hebben, met dezelfde batterijduur als de andere Pebbles. Erg jammer.

  9. Ik vind hem mooi. Maar zit nog te wachten tot de time steel te bestellen is bij een bol of een wehkamp. Probeer ik die eerst een week, is het niks, gaat hij terug en dan komt die round wel weer langs…

  10. Paar kleine puntjes: volgens Pebbles eigen website gaat de smartwatch in Nederland 299€ kosten en kan je hem nu al gewoon pre-orderen. Daarnaast is het misschien wel erg makkelijk om de Moto 360 lomp te noemen, want als die iets niet is, is het wel lomp. Maar goed, ieder zijn eigen smaak natuurlijk. Ik hoop alleen dat de ondersteuning voor notificaties beter wordt, zowel voor Pebble als voor Android Wear.

  11. Heb voor mijn iPhone eerst ook andere smartwatches gehad zoals de vivoactive en de Alcatel one touch maar uiteindelijk gaat er toch niks boven volledige comptabiliteit tussen de iPhone en Apple watch

  12. @Eric: Lekker constructieve bijdrage weer van de Noorman 😝

  13. Best aardig. Alleen is die rand erg breed. Daardoor ook lomp.

  14. Meer rand dan scherm

  15. Er zijn wat vreemde keuze gemaakt hier. Waarom een verschil in breedte van de bandjes? Waarom verschil in opdruk van ‘wijzerplaat’? Waarom geen 7 dagen batterij meer, waarom niet waterdicht? En waarom opeens rond? Nou ja, op dat laatste weten we het antwoord natuurlijk… 🙂

    Ik ben best blij met mijn originele Pebble, maar dat komt meer omdat hij maar 45 euro was. 300 euro is dit me niet waard.

  16. @Ferryman: hahaha, maar ff serieus, dat ding vind jij toch ook geen€250 waard. En ziet er toch niet uit

  17. Vind hem niet heel mooi. Vind mijn Pebble Time Steel toch veel mooier en een super batterijtijd en waterdicht.

  18. Een beetje een matig stukje met wat rare vooroordelen… Er worden een aantal ‘lompe’ watches genoemd die allen kleiner / slanker zijn dan de apple watch.

    Maar goed, Deze nieuwe ziet er erg mooi uit! En inderdaad, een stuk minder ‘fisher price’ dan de apple watch.

  19. Pebble… kinderlijke naam voor een kinderlijk ogende horloges.
    Maar de designers van Pebble zijn vast op cursus geweest, het gaat vooruit!

  20. Voor de ontwikkeling van smartwatches kun je dit alleen maar toejuichen. Dit is vooralsnog de enige die met zowel Android ala iOS (hetzij beperkter) kan samenwerken?
    Wel jammer dat ze die prijs niet lager hebben kunnen houden, daarmee is er denk ik te weinig tegenwicht tegen de ⌚️

  21. Tsja, ziet er niet onaardig uit (imho), behalve dan die gigantische blinde rand om het effectieve scherm.Waarom krijgt anno 2015 niet één fabrikant van slimme horloges – Apple incluis – het voor elkaar er eentje te maken zonder òf zo’n slecht gecamoufleerde dikke bezel òf een ‘lekke band’? Een kwestie van geduld? Lijkt me wel, bij smartphones zijn er nu modellen dieWel knap hoe een klein bedrijfje zich staande weet te houden tussen de reuzen die zich op dezelfde markt hebben gestort. En hilarisch die knipoog naar de grootste concurrent, “the thinnest and lightest smartwatch in the world” en het pronken met de verkochte aantallen😂 – alsof je naar Tim C. in zo’n ronkende keynote speech luistert.😁En handig om zich niet op één model vast te pinnen. Rond of ‘vierkant’ is voor een horloge, slim of dom, nou eenmaal 99% smaak, 1% praktische afwegingen.Als ze nog wat aan die dikke randen weten te doen zou ik in de verleiding kunnen komen… hoewel die €250 ook wel een drempel is voor iets waarvoor de killer-feature om er een echte must-have van te maken nog steeds ontbreekt.

  22. @Ferryman: er is een verschil tussen een dikke rand en een gigantisch dikke rand

  23. Origineel geplaatst door Gurby_NL
    Hahaha in geen 100 keer te vergelijken met een Apple Watch! Wat een lelijk ding! Al moet ik wel zeggen dat de gebruiksduur een enorme pluspunt is! Ieder zijn eigen smaak natuurlijk!

    Nee dat vierkante gedrocht van apple ziet er mooi uit zeker….!
    Horloge behoord rond te zijn.
    Vind het altijd zo’n afgang als je iemand ziet en hij heeft een smartwatch onder zijn overhemd uitsteken.

  24. geen idee wat voor figuren daar op de product-design afdeling zitten, maar dat ze foeilijk spul bedenken weet ik wèl
    Tjongejonge hoe kunnen ze het bedenken, maar erger nog: dat ze het op de markt brengen….
    (btw @Gurby_NL: mee eens!, al heb ik met de gebruiksduur van de accu bij mij van ca 3 dgn geen enkel probleem @Dirk: hoezo ‘behoorT een horloge rond te zijn, een horloge is overigens iets totaal anders dan een smartwatch? En ‘afgang’? is dat een wetmatigheid of slechts jouw beperkte opvatting?
    Klinkt namelijk nogal denigrerend, maar jaloezie speelt misschien een rol)

    Maargoed: smaken verschillen

  25. @Dirk: de Apple watch sport gold zeker nog niet gezien? Zoooo mooi! 👍

  26. Veel commentaar op de pebble hier merk ik. Vind t persoonlijk prettige smartwatches. Heb al meerdere smartwatches gehad waaronder de apple watch. Heb alles weggedaan omdat ik alleen de pebble steel maar gebruik. Al die andere dingen leunen teveel op functies die overbodig zijn…. En dan nog de batterijduur pfff wat maken we onszelf wijs :p

  27. Heeft de zwarte versie een afwijkend design van de bandaansluiting op de kast?

  28. @Eric: maar de Apple Watch ook niet. Misschien dat de Apple Watch ook wel rond wordt.Ik hoop het wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.