Pebble Time Steel Round met man.

Pebble kondigt ronde smartwatch Pebble Time Round aan

Pebble heeft de Pebble Time Round aangekondigd, de eerste ronde smartwatch van het bedrijf. Verkrijgbaar in roségoud en met verschillende horlogebandjes.

Pebble Time Steel Round met man.
Pebble heeft een nieuwe, ronde smartwatch aangekondigd. De Pebbles Time Rond weegt slechts 28 gram en is daarmee een van de lichtste smartwatches die je kunt kopen. De Pebble Time Round is half zo zwaar als de kleinste Apple Watch. De Pebble Time Round is slechts 7,5 millimeter dik, iets dikker dan een iPhone 6 en ligt vanaf november in de winkel.

Pebble Time Round kleuren

Pebble Time Round

Qua functies zijn er veel overeenkomsten met de Pebble Time, die al wat langer te koop is. Pebble heeft wederom gekozen voor een e-ink scherm, in kleur. De batterijduur is wel iets korter dan we bij eerdere modellen gewend zijn: twee dagen, in plaats van meerdere dagen. Pluspuntje is dat je in 15 minuten het horloge alweer opgeladen kan hebben, dus je hoeft ‘m maar even tijdens het douchen af te doen.

Pebble Steel Round witDe afgelopen weken zien we steeds vaker ronde horloges verschijnen, zoals de Huawei Watch. Daarmee lijken de fabrikanten wat meer te willen aansluiten op klassieke ronde horloges. Het grote verschil met andere ronde smartwatches, is dat het scherm digitaal is (de Withings Activité is analoog) en dat het horloge erg compact is (de populaire Moto 360 en de Huawei Watch zijn beide nogal lomp).

Pebble in roségoud

Pebble heeft opnieuw goed naar Apple gekeken, want ze bieden de horloges nu met twee bandjes in verschillende breedte aan: 14m of 20mm. Je kunt bovendien kiezen uit drie kleuren: zwart, zilver en… (verrassing!) rosegoud. Met lederen en stalen bandjes kun je de horloges je eigen stijl geven. Via een snel verwisselmechanisme kun je het ene horlogebandje makkelijk omruilen voor een andere.

Pebble Time Round zijkanten

Bedienen doe je via de iOS- of Android-app. Amerikanen kunnen nu al reserveren voor $249, maar Europeanen zullen moeten wachten tot volgend jaar. Overigens wachten de Nederlandse webwinkels ook nog steeds op de eerste voorraden van de Pebble Time Steel, die al maanden geleden is aangekondigd. Online bestellen bij Pebble zelf, is al wel mogelijk. Klanten die al een Pebble Time Steel hebben gekocht, kunnen die kosteloos omruilen voor een Time Round.

Wil je toch snel een Pebble Time Round hebben, dan zul je online in de VS moeten bestellen, of het horloge in het Verennigd Koninkrijk halen, want daar zullen voor het einde van 2015 al exemplaren op voorraad zijn. In Europa gaat de Pebble Time Round €249 kosten.

Groot verschil met de eerdere Pebbles, is dat de Pebble Time Round niet waterdicht is en niet ondergedompeld mag worden in water. Hij is alleen spatwaterbestendig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2015, 21:51
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.