Pebble update 4.0 gezondheid

Pebble 4.0 brengt verbeterde mailfunctie en opent sneller apps

Pebble heeft vandaag een grote update naar buiten gebracht. Versie 4.0 brengt voor de iOS-gebruikers meer functies voor het beheren en reageren van je e-mails op je Gmail-account.

Pebble update 4.0 gezondheidNa de aankondiging van de nieuwe Pebble 2 en Time 2, was het even wachten op de nieuwe software-update van Pebble. Vandaag is het zover: ze hebben versie 4.0 van de Pebble-app uit gebracht met nieuwe en verbeterde functies voor de meeste Pebble-smartwatches. Zo is het voor iOS-gebruikers nu makkelijker om mail te beheren.

Pebble 4.0

Pebble’s gezondheidsapp is op de schop gegaan en heeft een nieuw design gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om je wekelijkse resultaten te zien in een grafiek met je stap- of slaapdoelen. Daarnaast is het makkelijker geworden om naar de gezondheidsapp op je Pebble-horloge te gaan. Door de omhoog-knop in te drukken op je scherm kom je direct bij jouw gezondheidsgegevens. Om de instellingen aan te passen van de gezondheidsapp hoef je niet meer naar de tabblad ‘Apps’. Die kan je nu vinden bij de algemene instellingen van je Pebble.

App gezondheid heeft een nieuw design

Met de update is het ook mogelijk om sneltoetsen in te stellen voor je Pebble-horloge. Dit was al eerder mogelijk met de omhoog- en omlaag-knop. Daar zijn nu de knoppen ’terug’ en ‘selecteer’ aan toegevoegd. Aan alle vier de knoppen kan je nu een app koppelen. Door de knop langer ingedrukt te houden, start je gemakkelijk en snel een app op. Pebble heeft de snelheid van de animaties op de horloge verhoogd. Pebble heeft zogenaamde App Glances ingevoerd (waar kennen we die ook alweer van?) waarmee je snel een preview van een app kunt zien, zonder deze te openen.

Daarnaast is het nu makkelijker om de activiteiten op jouw tijdlijn te zien. Door simpel op het pijltje naar beneden te drukken op het scherm van je horloge, kan je de activiteiten voor later die dag snel zien. Dit kan tot drie dagen vooruit. Ook heeft Pebble gezorgd dat je meer info ziet wanneer je door het menu met apps scrollt. Zo zie je bij de weer-app de temperatuur en het weertype, zonder de app te openen.

Pebble 4.0 menu

Mail voor iOS-gebruikers
Voor de gebruikers van de Pebble app op iOS is er meer goed nieuws. Het beheren van je mails op je Gmail-account is nu mogelijk op je horloge door deze update. Zo kan je de mailtjes verwijderen, archiveren, markeren als gelezen, reageren op allen en een sterretje geven. Het is daarnaast mogelijk om te reageren met zelfgemaakte standaard mailtjes of met je stem.
Deze update is beschikbaar voor de Pebble Time, Pebble Time Steel, Pebble Time Round, en de nieuwe Pebble 2 en Time 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.