MacBook met bril

Samenwerking iCulture en mResell voor refurbished Apple-producten

Leuk voor je portemonnee en goed voor het milieu: iCulture en mResell gaan samen zorgen dat jij de beste refurbished Apple-producten in huis kunt halen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het mooie van Apple-producten is dat ze heel lang meegaan. Je kunt jarenlang apparaten bijwerken met gratis updates en het design blijft altijd mooi, zeker als je er zoals Apple-fans eigen is, altijd netjes voor hebt gezorgd. Geen wonder dat er de afgelopen tijd veel meer aandacht is voor refurbished iPhones. Want als jij toe bent aan een andere MacBook, is er altijd wel iemand die jouw gebruikte MacBook nog prima kan gebruiken. Vandaar dat iCulture en mResell vandaag een samenwerking aankondigen: we gaan ervoor zorgen dat jij een betrouwbaar refurbished Apple-product kunt aanschaffen en dat je een leuk bedrag terugkrijgt voor je overbodig geworden Apple-producten.

Update 1 juni 2018 → Deze samenwerking is in goed overleg op 1 juni 2018 weer beëindigd. Zowel iCulture.nl als mResell.nl bedanken alle lezers voor hun vertrouwen.

MacBook met bril

iCulture en mResell werken samen

Je kunt bij mResell voor meerdere diensten terecht. Ze verkopen gebruikte iPhones die altijd in topconditie zijn. Maar je kunt ook je oude iPad of MacBook laten taxeren, om te kijken hoeveel de spullen die nu nog in een la liggen, waard zijn. Zo geef je een Apple-product, waar jij veel plezier aan hebt beleefd, een tweede leven. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

mResell en iCultureNet als bij de andere partners waarmee we samenwerken, kiezen we altijd voor partijen met een uitstekende reputatie. Vandaar onze jarenlange succesvolle samenwerking met Coolblue en voorheen met Smartphone Repairs. Met mResell hebben we ook een partner gevonden waar we voor de volle 100% achter kunnen staan. mResell is Europees marktleider in refurbished producten en laat alle producten grondig controleren door geautoriseerde Apple-technici (het bekende Card Services in Utrecht; een Apple Authorised Service Provider). Bij elk product weet je precies in welke conditie het product is dat je koopt en uiteraard krijg je er volledige garantie bij. Dat is veel relaxter dan het handelen via Marktplaats. Verkoop je je apparaten via mResell, dan krijg je direct een waardeschatting en halen ze het product gratis op bij je thuis of op je werkplek. Je krijgt het geld meteen gestort op je bankrekening en er is minimale moeite van jouw kant.

Gezamenlijk kunnen we nog meer leuke refurbished iPhone deals aanbieden, zodat ook jij als iCulture-lezer ervan profiteert. Je zult in onze dagelijkse rubriek iCulture Deals vanaf nu regelmatig leuke koopjes zien staan, uiteraard geleverd door mResell. Bekijk het aanbod en laat weten wat je ervan vindt!

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 14 juni: Artikel bijgewerkt na beëindigen samenwerking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2018, 14:17
Categorie Diensten
Onderwerpen refurbished, samenwerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.