Reacties voor: Pause: kalmerende meditatie-app van het Monument Valley-team

De makers van Monument Valley hebben een meditatie-app ontwikkeld, die je door een simpele oefening weer tot rust moet laten komen. De Pause-app is vanaf nu te downloaden.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Een dergelijke app lijkt me best interessant, alleen jammer dat je geen trial versie oid kan downloaden. Ik vind 2 euro best veel, voor iets wat wellicht helemaal niet voor mij werkt.

  2. @Jordy: De prijs van nog niet eens één biertje is je teveel… Here we go again.

  3. @Jordy: Ik raad je dan de app “headspace” aan. Eerste 10 dagen gratis en dan krijg je een beetje een idee van hoe en wat mindfulness en meditatie nou precies is. Ik vind de app in het artikel leuk bedacht maar het gaat een beetje tegen het idee van meditatie in aangezien je actief iets moet uitvoeren

  4. @roberto: Ja, laten we een stuk software met bier vergelijken. Ja, laten we vooral gaan lopen mekkeren over het feit hoe iemand eerst even iets wil uitproberen alvorens het te kopen. Om het even in je eigen jargon te doen: “Here we go again …”

  5. Jordy zegt Niet dat hij €2,- teveel vindt voor een app.
    Hij zegt dat het zonde is van z’n €2,- als blijkt dat hij de app niks vindt.
    En dat is toch een heel terechte opmerking.
    Ik had namelijk dezelfde gedachte. Maar heb de app uiteindelijk toch op de gok gekocht
    En ik moet toegeven dat ik inderdaad rustiger ben in m’n hoofd. Dus de app doet wel iets

  6. @Suus: …de app doet niets hoor Suus, jij doet iets met de app …:-)

  7. @Raoul: mwah, ik vind het een betrekkelijk laag risico. Je vindt het product interessant, je hebt de review gelezen en je hoeft geen groot kapitaal uit te geven.

    En de bier analogie gaat over het feit dat iemand over het algemeen geen 2 seconden nadenkt over het kopen van een biertje. Datzelfde bietje waar je door de bank genomen een kwartier ‘plezier’ van hebt.

  8. @Mindfulnesszone: huhu $12,99 p/m of $94,99 p/j
    Vind ik eenmalig €1,99 beter klinken… =)

  9. Je kunt altijd nog je geld terugvragen 🙂

  10. @Joost: Klopt het is prijzig maar er is tenminste wel een proefperiode om te kijken of je het dat bedrag waard vindt. Ook heeft Headspace veel verschillend materiaal beschikbaar. De app van het artikel is maar een enkele oefening

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.