LastPass Freemium

Wachtwoorden-app LastPass overgenomen door LogMeIn

De wachtwoorden-app LastPass is overgenomen door LogMeIn. De app zal blijven bestaan en er komen nieuwe functies aan, belooft LastPass.

LastPass Freemium
De populaire wachtwoorden-app LastPass is overgenomen door aan LogMeIn voor 125 miljoen dollar. Beide bedrijven hebben dat bekendgemaakt. LastPass is een van de meest populaire apps op de iPhone om je wachtwoorden te beheren, zodat je ze vanaf allerlei apparaten kunt raadplegen. LastPass zal blijven bestaan en er worden in de komende maanden ook nog nieuwe functies toegevoegd aan de apps.

LastPass overgenomen door LogMeIn

LogMeIn is een bedrijf waarmee je op afstand toegang krijgt tot je computer. Het is bedoeld om zelf je computer te benaderen of in hulpsituaties van afstand een probleem te kunnen oplossen.

LastPass bestaat sinds 2008 en is het belangrijkste alternatief voor 1Password. In een blogposting legt het bedrijf uit dat ze de dienst gaan verbeteren voor de gratis gebruikers en voor de Premium- en Enterprise-klanten. Met steun van LogMein kunnen ze nieuwe functies uitbrengen en verder groeien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2015, 14:56
Categorie Apps
Onderwerpen lastpass, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.