Spark door Readdle

Spark mail-app voegt 3D Touch en Spotlight-functies toe

De mailapp Spark heeft nu 3D Touch-ondersteuning zodat je snel toegang hebt tot mailfuncties. Ook kun je nu in Spotlight mailtjes sneller terugvinden.

Spark door ReaddleSpark, de e-mailapp van Readdle, heeft wat extra functies voor iOS 9 gekregen. Je kunt nu snel een e-mailbericht zoeken via de Spotlight-functie, zonder dat je eerst de app hoeft te openen. Ook de ondersteuning voor 3D Touch zorgt ervoor dat je e-mailberichten niet meer compleet hoeft te openen, want met peek en pop kik je snel binnenin een berichtje of een bijlage.

Spark met 3D Touch en Spotlight

Spark 3D TouchOok kun je met 3D Touch snel een nieuw e-mailbericht starten of in je agenda kijken, door iets harder op het scherm te drukken. Je kunt ook een zoekactie starten vanaf het homescreen. Heb je nog geen iPhone 6s, dan is er ook geen man overboord, want er zitten een paar functies in die voor iedereen leuk zijn. Zo is het op de achtergrond ophalen van e-mailberichten nu sneller en energiezuiniger, zodat je batterij minder snel leeg gaat. Sprak heeft ook twee fouten opgelost, namelijk met het synchroniseren van de inbox van Gmail-accounts en een bug waarbij berichten leken te zijn verplaatst of gewist.

Spark is een e-mailapp van de ‘nieuwe generatie’. De app verscheen in mei van dit jaar en probeert je te helpen om de stortvloed aan dagelijkse e-mailberichten onder controle te houden. Spark is erg uitgebreid en bevat allerlei mogelijkheden om de instellingen te wijzigen. Een slimme inbox sorteert welke berichten voor jou belangrijk zijn.

Mail-app Spark komt spoedig ook naar de Mac en iPad, maar voorlopig focust Readdle zich nog even op de iPhone. Onlangs kreeg de app samen met diverse andere apps van Readdle nog een reeks vernieuwingen voor iOS 9, zoals Quick Replies en makkelijker agenda’s verbergen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2015, 16:48
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, spark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.