Reacties voor: Patent: Apple-oordopjes met kabel ook draadloos te gebruiken

Een nieuw patent van Apple beschrijft oordopjes voor bijvoorbeeld je iPhone waarbij de kabel losgemaakt kan worden. Hierdoor spelen ze draadloos verder. Het is vooral handig in situatie waarbij er een ruk aan de kabel wordt gegeven.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Yoo, dat hoofd van die vrouw in die tekening…

    o.O

  2. Beetje Patty Brard na haar duik he? 😉

    On: Lijkt me wel heerlijk om inderdaad draadloos muziek te kunnen luisteren/hardlopen/bellen.

  3. Dayum xD Zowel het idee als die foto xD

  4. Springtouwtjes in je oren.

  5. Origineel geplaatst door Snaderss
    Yoo, dat hoofd van die vrouw in die tekening…o.O

    Hahaha!

    Wel super vet trouwens!

  6. Haha, hopelijk brengen ze dit snel uit =) .. ik blijf altijd overal achter haken.. echt heel handig!

  7. De vraag is of ik dit wel wil, want je wil niet weten hoe vaak de oortjes mijn ipod gered hebben van een dodelijke val op de grond.

  8. @Daejji: Dat kan al, zoek maar eens stereo bluetooth headsets. Heb nu al een hele tijd een van sennheiser, kost wat maar geen draadjes meer 🙂

  9. Slecht!
    Als ik op mijn fiets naar muziek luister, en die muziek ook nog hoor, ben ik zeker dat ik mijn iPhone nog in mijn zak heb zitten.
    Met dit ding kom ik er pas achter dat mij iPhone uit mijn zak gelazerd is, als ik buiten het bereik van Bluetooth ben gekomen.
    Dan is hij allang door een voorbijganger gevonden.

  10. Ik denk dat de grote nadeel de batterij zal zijn. Of te zwaar in je oor dat het eruit valt of niet lekker zit, of het moet aan de uiteinde vastgeclipt worden. En hoelang doe je met dat batterij? En zit er ook een afstandsbediening aan de draadloos gedeelte? Zo kun je iDevice in je zak laten bv. Is waarschijnlijk via bluetooth, kan dus ook met z’n 10 draadloos op 1 apparaat aangesliten worden.
    Eindeloze mogelijkheden, leuke patent!!!

  11. Waarom niet gewoon de magneetjes aan de dopjes zelf bevestigen? Nu blijft er een soort touwtje van een cowboyhoed hangen.. Charmant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.