Nieuwe foto’s tonen mogelijke geluidspoort iPad mini

Nieuwe foto's tonen de mogelijke koptelefoonaansluiting van de iPad mini. De foto's zijn afkomstig van Witrigs en gedeeld door Nowhereelse.

iPad mini poort wit iconNieuwe foto’s tonen de vermoedelijke koptelefoonaansluiting voor de iPad mini. De foto’s zijn gepubliceerd door de Franse geruchtensite Nowhereelse, die ze heeft bemachtigd via de reparatiedienst Witrigs. De foto’s tonen een zwarte en een witte aansluiting – iets dat er op lijkt te wijzen dat de iPad mini ook in deze twee kleuren verkrijgbaar zal zijn. Eerder deze week verschenen er ook al foto’s van een vermoedelijke iPad mini-achterkant online.

Het is nog niet duidelijk of de onderdelen ook echt voor de iPad mini bedoeld zijn. De afgelopen maanden zien we wel een stijging in het aantal Apple-onderdelen dat via websites opduikt. Hierdoor waren veel van de onderdelen in de iPhone 5 ook al getoond voor de introductie in september.

Op 17 oktober weten we hopelijk meer over de iPad mini. Volgens geruchten zal Apple de kleinere iPad dan introduceren. Op 10 oktober moeten de uitnodigingen worden verzonden.

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 15:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.