Reacties voor: Parallels Access: Windows en Mac bedienen vanaf iPad goedkoper

Parallels Access voor de iPad is een stuk aantrekkelijker geprijsd. Je kan nu tot 10 Mac- of Windows-computers toevoegen op één abonnement.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik vind 45 Euro nog steeds veel te duur.

  2. Uh, dit snap ik niet helemaal. Ik heb Parallels Desktop draaien op mijn MacBook (helemaal top trouwens). Ik heb eerst een trial geïnstalleerd en kreeg toen een aanbieding om deze software voor $49 (< €40) eenmalig te kopen. Dit heb ik gedaan. Het mooie is dat je Parallels Access er gratis bijkrijgt!

  3. Even op de website gekeken. Ze hebben aan de prijzen geschroefd. Bij de Desktop software krijg je nu nog maar een Access licentie van 6 maanden en niet meer onbeperkt. Heb ik dus mazzel gehad (ca. 10 maanden geleden).
    Overigens, Parallels Desktop is fantastisch op een paar puntjes na, maar Access is niet veel meer dan een aardig speeltje.

  4. Ik gebruik teamviewer.
    Compleet gratis en even goed als parallels acces of LogMeIn.

  5. Splashtop 2 gebruik ik gratis op afstand… VPN met mijn NAS en klaar…:)

  6. Het is inderdaad erg duur en in een vlaag van verstandsverbijstering heb ik dit pakket gekocht, maar het werkt wel veel beter dan alle andere applicaties die heb ik getest. De afstemming op de touch bediening op de iPad is ideaal waardoor het veel prettiger is om dit pakket te gebruiken ivt andere pakketten zoals logmein and splashtop.

  7. Ik gebruik ook teamviewer, maar er zijn meerdere goedkopere opties. Ik snap niet waarom je als bedrijf zulke extreme bedragen vraagt, terwijl de concurrentie veel lagere bedragen vraagt, willen ze dan niets verkopen?

  8. Wat leveren ze nou extra voor die €45 per jaar? Server? Software-updates? Dit is nog steeds een exorbitante prijs voor een app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.